Ο σκηνοθέτης του Game of Thrones Michael Slovis μιλάει για το Braavos και το Dorne!

Το Hollywood Reporter κάθισε με τον Michael Slovis -σκηνοθέτη των δύο πρώτων επεισοδίων- για να συζητήσουν για το πώς η σεζόν θα εισαγάγει το Braavos και το Dorne στους φίλους της σειράς.

 Το κοινό που έχει ήδη πάρει μια γεύση από το Braavos πέρυσι, όταν Stannis σταμάτησε να ζητήσει δάνειο από την Σιδηρού Τράπεζα της πόλης. Από την επίσκεψη του Stannis είδαμε μόνο το εσωτερικό ενός πολύ φανταχτερού κτίριου. Στην 5η σεζόν θα εξερευνήσετε την πόλη από την οπτική γωνία ενός συνηθισμένου ατόμου. 

 "Υπάρχει μια ολόκληρη αλιεία, είπε ο Slovis όταν μιλάμε για την αίσθηση της πόλης. Επαίνεσε επίσης την σχεδιάστρια παραγωγής Deborah Riley για την δημιουργία της πόλης. Αν ήσασταν σε θέση να δείτε τα σχέδια που [Riley] έκανε για το Braavos και στη συνέχεια δείτε το τελικό προϊόν, είναι πανομοιότυπα ... Είναι εξαιρετικό αυτό που έκανε με δίχτυα και μικρές ομάδες ανθρώπων."

 Το Braavos είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά επιτεύγματα που έχει δημιουργηθεί μέχρι στιγμής για τις ανάγκες της σειράς. Έχει δωθεί μια θαυμάσια μοναδική αίσθηση του χώρου, και τα πάντα είναι όμορφα φωτογραφημένα.


 Για το Dorne τα πρώτα επεισόδια είναι επίσης εντυπωσιακά, αν και λίγο λιγότερο απροσδόκητα. Οι κήποι φαίνονται ιδιαίτερα υπέροχοι, σαν ένα είδος μεσαιωνικού τροπικού θέρετρου, το οποίο είναι ένα νέο είδος αισθητικής για την σειρά. Ο Slovis είπε ότι το Dorne στο "The House of Black and White" έχει μεγάλες συνέπειες για το υπόλοιπο της σεζόν, και ότι συμβουλεύτηκε σε μεγάλο βαθμό τον David Benioff και Dan Weiss για να βεβαιωθεί ότι είχε το σωστό τόνο. "Τα δύο επεισόδια μου είναι γέφυρες από την προηγούμενη σεζόν στη νέα σεζόν," είπε ο Slovis, μιλώντας γενικότερα. 
 
Κατά τη γνώμη μου, η πολυτελής εμφάνιση της εικόνας του Dorne και του Braavos είναι σύμπτωμα μιας ευρύτερης κλίμακας οπτικής αναβάθμισης. Η παράσταση κοιτάζει αυτό το θέμα καλύτερα και καλύτερα με κάθε σεζόν, αλλά φαίνεται να υπάρχει ένα πραγματικό βήμα προς τα πάνω φέτος. Εκτός από τις πανέμορφες νέες τοποθεσίες, υπάρχουν επίσης αρκετά ακριβές σκηνές μάχης και κάποια ένδοξα πλάνα με τους δράκους της Daenerys, έτσι ώστε να φαίνεται ότι οι παραγωγοί βάζουν τον πήχη πιο ψηλά με την αύξηση του προϋπολογισμού παραγωγής.
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.