Το Game of Thrones είναι ήδη το πιο πειρατικό Show για το 2015!

Αν και έχουνε περάσει μόλις 4 μήνες από την αλλαγή του χρόνου το Game of Thrones είναι ήδη το πιο πειρατικό Show για το 2015!

Αυτό δεν αποτελεί καλό οιωνό για την καταπολέμηση της πειρατείας από το HBO.

 Παρά το γεγονός ότι δεν έχουν προβληθεί ακόμη νέα επεισόδια αυτή τη χρονιά, το Game of Thrones έχει ήδη κατέβει 7 εκατομμύρια φορές τους τελευταίους τρεις μήνες. Η ενημέρωση ήρθε μέσω του Hollywood Reporter, από τη διαχείριση των δικαιωμάτων και την σταθερή προστασία της πειρατείας Irdeto. Ο αριθμός αυτός αποτελεί έκπληξη, γιατί το 2014 είχε κατέβει 8,1 εκατομμύρια σε διάστημα 12 μηνών.

Κατά τη διάρκεια μιας περιόδου τριών μηνών του τρέχοντος έτους, τα επεισόδια του Game of Thrones έχουν κατέβει παράνομα περισσότερα από 7 εκατομμύρια φορές. Αυτό είναι ένα 45 τοις εκατό αύξηση από τα 4,9 εκατομμύρια παράνομα Downloads που το Irdeto είχε δώσει σαν στοιχεία για την ίδια περίοδο το 2014.


Αυτοί οι αριθμοί κάνουν το Game of Thrones την μεγαλύτερη πειρατική εκπομπή φέτος μπροστά από το The Walking Dead (5.7 million downloads), Breaking Bad (3.8 million), Vikings (3.4 million) και House of Cards (2.7 million) , σύμφωνα με έρευνα του Irdeto.

Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.