Παγκόσμιο αμόκ για το Game of Thrones!

Η Ελλάδα ήταν ανάμεσα στις πρώτες χώρες όπου οι φανατικοί θαυμαστές της σειράς έσπευσαν να κατεβάσουν τα τέσσερα πρώτα επεισόδια που διέρρευσαν!

 Η είδηση ότι τα τέσσερα πρώτα επεισόδια του πολυαναμενόμενου πέμπτου κύκλου του Game of Thrones διέρρευσαν στο Διαδίκτυο προκάλεσαν φρενίτιδα στους εκατομμύρια φανατικούς θαυμαστές της σειράς-φαινόμενο οι οποίοι έσπευσαν να τα «κατεβάσουν».

Είναι γνωστό ότι το Game of Thrones είναι η σειρά με τα περισσότερα downloads στον κόσμο, ωστόσο, αυτό που κάποιοι δεν περίμεναν είναι ότι η Ελλάδα ήταν έκτη κατά σειρά στη λίστα με τις χώρες που «κατέβασαν» παράνομα μέσω Διαδικτύου τις τελευταίες ώρες το GOT.

Σύμφωνα με δημοσίευμα που φιλοξενεί στην ιστοσελίδα της η βρετανική εφημερίδα «The Guardian», μέχρι το πρωί της Δευτέρας τα τέσσερα πρώτα επεισόδια της σειράς, τα οποία διέρρευσαν, ήταν τα αρχεία που μοιράστηκαν και «κατεβάστηκαν» περισσότερο από οποιαδήποτε άλλα στον κόσμο!


Το πιο «δημοφιλές» ήταν το πρώτο επεισόδιο αφού το μοιράστηκαν περισσότεροι από 135.000 χρήστες του Διαδικτύου, ενώ δημιουργήθησαν περισσότερα από ένα εκατομμύριο «πειρατικά» αντίγραφά του.

Στην πρώτη θέση σε παράνομα downloads της σειράς βρέθηκε η Βρετανία, αφού ποσοστό 9,8% των ηλεκτρονικών διευθύνσεων που μοιράστηκαν το περιεχόμενο των αρχείων βρίσκονταν στο Ηνωμένο βασίλειο. Ακολούθησαν οι ΗΠΑ με 9,1%, η Ινδία με 7,8%, ο Καναδάς με 5,4%, η Γαλλία με 4,2%. Στην αμέσως επόμενη θέση βρέθηκε η Ελλάδα και ακολούθησαν οι Ολλανδία, Αυστραλία, Βραζιλία, Φιλιππίνες.

Επίσης, όπως φαίνεται και στο παρακάτω διάγραμμα, από τις 5 Φεβρουαρίου έως τις 6 Απριλίου του 2015, το Game of Thrones ήταν η σειρά με τα περισσότερα downloads στον κόσμο. Στην αμέσως επόμενη θέση βρέθηκε το Walking Dead και ακολούθησαν το Breaking Bad, οι Vikings και το House of Cards.

Όμως, το GOT ήταν η σειρά με τα περισσότερα downloads και το 2014, αφού το παράνομο «κατέβασμα» της σειράς έφτασε το 45%.


Πηγή: protothema.gr


Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.