Το τέλος του Game of Thrones θα μπορούσε να αποκλίνει από τα βιβλία!

Με το γεγονός ότι η σειρά θα τελειώσει πριν από τα βιβλία, οι παραγωγοί Benioff και Weiss αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα.  

Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα είχαν στο μυαλό τους να τελειώσουν το Game of Thrones stiw επτά σεζόν, και παρόλο που αμφιταλαντευόταν να είναι οκτώ, δεν είναι διατεθειμένοι να πάνε περισσότερο. Έχουν παραδεχθεί ότι έχουν κάνει αλλαγές στην πορεία, προκειμένου να απλοποιηθεί η σειρά σε μία διαχειρίσιμη μορφή και έμειναν πιστοί στα βιβλία όσο χρειαζόταν. 

 Έκαναν ότι καλύτερο μπορούσανε για την 5η σεζόν, σύμφωνα με τον Benioff: Αλλά υπάρχει κάτι που δεν μπορούν να λύσουν εύκολα, και αυτό είναι η διαδικασία γραφής του George RR Martin. Ο Martin παραδέχθηκε πρόσφατα ότι θα αλλάξει κάτι πολύ σημαντικό για ένα χαρακτήρα στα βιβλία του, αλλά απαιτεί χρόνο. 

Η σειρά έχει ήδη πάρει το δρόμο της. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι ο Martin δεν θα σκεφτεί μισή ντουζίνα άλλες τέτοιες ανατροπές για να μας καθηλώσει.


Σε συνέντευξη που έδωσαν στο Variety αυτή την εβδομάδα ανέφεραν τα εξής:

"Κάναμε πολλές συζητήσεις με τον Martin, και όταν ακόμα μιλάμε μαζί του για το τέλος, αυτό δεν σημαίνει ότι έχει σχεδιαστεί σήμερα θα τελειώσει και ακριβώς έτσι."
 Μέρος του προβλήματος, βέβαια, είναι ότι ο Μάρτιν σταμάτησε να γράφει αμέσως μετά το πέμπτο βιβλίο που εκδόθηκε το 2011, μια κίνηση που τώρα βλέπει ως ένα λάθος. Αλλά φαίνεται ότι ο Martin το πήρε πολύ σοβαρά τώρα που είδε ότι η σειρά τον έφτασε που ακύρωσε τις εμφανίσεις για να τελειώσει το 6ο βιβλίο του.

Όσο για πόσο καιρό η σειρά θα συνεχιστεί για, Benioff και Weiss και οι δύο παραδέχονται, "για άλλη μια φορά, ότι το HBO θα χαίρονταν να γυριζόντουσαν 10 σεζόν και αναφέρουν: "Θα μπορούσαμε να πάμε άλλα τέσσερα χρόνια - και θα μπορούσαμε να καταλήξουμε σε καλές ιστορίες αλλά η ιστορία για να μείνει ενδιαφέρουσα θα πρέπει να έχει αρχή, μέση και τέλος."
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.