Μεγαλώνοντας με το Game of Thrones!

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά πράγματα στο A Song of Ice and Fire series είναι η νεαρή ηλικία πολλών από τους πρωταγωνιστές.  

Παρά το γεγονός ότι ο Ned Stark, η Catelyn Stark, και ο Τύριον Λάννιστερ είναι ήδη ενήλικες, πολλοί από τους υπόλοιπους κύριους χαρακτήρες είναι παιδιά. Bran Stark είναι 7 χρονών στα μυθιστορήματα. Arya είναι 9, Sansa είναι 11, Robb και Τζον Σνόου είναι στα 14. Joffrey Barantheon είναι 12. Ενώ ο Theon είναι 19.

Τώρα, λόγω του περιεχομένου των βιβλίων, οι παραγωγοί της σειράς επέλεξαν να μεγαλώσουν σε ηλικία πολλούς από αυτούς τους χαρακτήρες. Για παράδειγμα, έκαναν τον Robb τον Jon και τον Theon όλους σε μια ηλικία. Ο Joffrey είναι λίγο μεγαλύτερος στη σειρά. Για την Sansa και την Arya όμως δεν έγινε το ίδιο. Αυτό σήμαινε ότι η Sophie Turner και Maisie Williams ήταν παιδιά όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα της σειράς. Από τότε, έχουν περάσει τα εφηβικά τους χρόνια στην επιτυχημένη σειρά, και σύμφωνα με την κοινή συνέντευξη τους στο NYT σήμερα, είναι ακόμα πολύ κοντά.

 
Η Sophie Turner, για ένα, είναι ευγνώμων να έχει φθάσει να μεγαλώσει σε μια κατάσταση, και δεν χρειάζεται να είναι το πιόνι του καθενός στο παιχνίδι.

"Είναι μια ισχυρή νεαρή γυναίκα τώρα, είπε η Turner. Αντί να είναι ένα πιόνι στο παιχνίδι όλων των άλλων, παίζει το δικό της."


 Η Maisie λέει ότι είναι δύσκολο να γνωρίζουμε τι θα ήταν η ζωή της χωρίς την σειρά.

"Οι άνθρωποι της λένε, Σου λείπει ποτέ να είσαι μια κανονική έφηβος; και απαντά: εμείς δεν γνωρίζουμε πραγματικά τι είναι αυτό, υποθέτω, είπε η Williams. "Επειδή αυτό είναι φυσιολογικό."


Μία από τις μεγάλες αλλαγές για τις δύο ηθοποιούς αυτή τη σεζόν ήταν η ανταλλαγή τοποθεσίας. Μέχρι τώρα, η Sansa ήταν στην Κροατία, και η Arya στο Βορρά. Φέτος, η Sansa βρίσκεται στη Βόρεια Ιρλανδία, ενώ η Arya έχει διασχίσει τη στενή θάλασσα και πήγε στο Braavos και την Κροατία. 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και βίντεο με τις ηθοποιούς Kerry Ingram και Aimee Richardson που μιλούν για την εμπειρία τους μέχρι τώρα στη σειρά.
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.