Το Game of Thrones σπάει κάθε ρεκόρ πειρατείας!

Το TorrentFreak κυκλοφόρησε τους αριθμούς σήμερα το πρωί για τον αριθμό των ανθρώπων που κατέβασαν την πρεμιέρα της 5ης σεζόν “The Wars To Come,” και τα αποτελέσματα είναι συγκλονιστικά.


Το πρώτο επεισόδιο κατέβηκε πάνω από 13 εκατομμύρια φορές, το οποίο είναι πολύ περισσότερο από ό, τι πέρυσι.

  13 εκατομμύρια. Αυτό είναι ισοδύναμο με τον πληθυσμό του Ισημερινού. Σκεφτείτε ότι το προηγούμενο ρεκόρ πραγματοποιήθηκε στο φινάλε της 4ης σεζόν με το επεισόδιο “The Children,” με 7,5 εκατομμύρια αντίτυπα. Ξέραμε ότι το Game of Thrones ήταν σε καλό δρόμο για να είναι η πιο πειρατική σειρά για το 2015, όταν το TorrentFreak ανέφερε ότι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της 5ης σεζόν, οι πρώτες τέσσερις εποχές είχαν ήδη κατέβει 7 εκατομμύρια φορές.


  Επίσης οι περισσότεροι downloaders προτίμησαν να κατεβάσουν υψηλής ποιότητας αντίγραφα. Η έκδοση 720p ήταν πιο δημοφιλής με 43,5 τοις εκατό, που ακολουθείται από τα 480p και 1080p αντίγραφα με 35,1% και 31,4 τοις εκατό, αντίστοιχα.

Αυτό σημαίνει ότι σχεδόν το ήμισυ από τα 13 εκατομμύρια χρηστών που κατέβασαν το πρώτο επεισόδιο δεν έχουν κατεβάσει στην πραγματικότητα τα επεισόδια που διέρρευσαν γιατί σε πολύ χαμηλότερης ποιότητας από το 720p.

Με τα τέσσερα επεισόδια που διέρρευσαν  και το "A Day in the Life" ντοκιμαντέρ που περιλαμβάνονται, η εταιρεία διαπίστωσε ότι υπήρχαν 32 εκατομμύρια downloads σε 18 εκατομμύρια διευθύνσεις IP κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας.

 Αυτοί οι αριθμοί σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα είναι απλά πέρα ​​από οτιδήποτε η σειρά έχει δει ποτέ.

Παρακάτω οι χώρες με τα περισσότερα Downloads.

[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.