Οι επικίνδυνοι Δράκοι του Game of Thrones!

Όπως οι δράκοι της Dany έχουν αυξηθεί κατά τη διάρκεια των πέντε τελευταίων σεζόν, η παραγωγή έχει χρησιμοποιήσει διάφορες μέθοδους για τη δημιουργία τους. 

 Αυτό το έτος, με τους δράκους σχεδόν πλήρως ανεπτυγμένους (αν και ακόμα διανοητικά έφηβοι), η παραγωγή ανέβηκε σε μία κίνηση που ελέγχεται με γερανό. Ο γερανός, ο οποίος υποτίθεται ότι εκπροσωπεί τα πλάσματα που έχουν μήκος 30 έως 40 μέτρα και ύψος 15 μέτρα , είναι εφοδιασμένος με ένα φλογοβόλο.

Και αυτή είναι η τελευταία λεπτομέρεια που τράβηξε την προσοχή των παραγωγών, όταν ήρθε η ώρα να κινηματογραφήσει. Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Star, για τους ηθοποιούς στο πλατό και ειδικά για την Emilia Clarke, δόθηκε αυστηρή προειδοποίηση σχετικά με τους κινδύνους που εγκυμονούν κατα την διάρκεια των γυρισμάτων και τις αποστάσεις που έπρεπε να κρατήσουν.Σύμφωνα με ένα μέλος της σειράς:

"Μπορείτε να αισθανθείτε πραγματικά τη θερμότητα όσο 100ft μακριά. Είναι το πιο εκπληκτικό πράγμα που έχω δει ποτέ και όλοι έχουμε ενημερωθεί για την απόσταση που πρέπει να διατηρήσουμε". 


Ο Weiss ήταν επίσης πολύ εντυπωσιασμένος.

"Ακόμα και όταν στέκεται 50ft μακριά από αυτό το πράγμα θα πάρει να προσέχεις πάρα πολύ. Είναι καταπληκτικό. "


Η Clarke είπε: Ο νέος Drogon είναι πολύ πιο διασκεδαστικός, αλλά και επικίνδυνος. 
 
Ο Joe Bauer, ο οπτικός σχεδιαστής των εφέ που δημιούργησε, ήταν πολύ περήφανος. «Πιστεύω ότι έχουμε κάνει το μόνο αληθινό τέρας που πετάει φωτιά και έχετε δει στην τηλεόραση ή σε ταινία. Όταν τελειώσαμε φαινόταν σαν ένα είδος όπλου από Transformers ".
Κατηγορίες , ,
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.