Κασκαντέρ μιλάει για την εμπειρία του στο Game of Thrones!

Το Game of Thrones είναι γνωστό για πολλά πράγματα, από τις πολιτικές ίντριγκες του παλατιού, μέχρι τα παγωμένα ζόμπι του μακρινού Βορρά.  

Αλλά ένα από τα βασικά συστατικά που το κάνει ένα από τα μεγαλύτερα show της τηλεόρασης είναι το μέγεθος και η κλίμακα των άθλων του. Μια μεγάλη σειρά, με εκατοντάδες πρόσθετα στοιχεία για τις σκηνές μάχης, που απασχολούν χιλιάδες κόσμο και διαθέτοντας εξαιρετικά εφέ.

Αν και δεν έχουμε δει καμία από τις μεγάλες σκηνές ακόμα αυτή τη σεζόν, η ιστορία μας υπόσχεται ότι οι μάχες, έρχονται. Ένας κασκαντέρ ο Bobby Holland μίλησε για όλα αυτά για πρώτη φορά φέτος. Το Βιογραφικό του είναι αρκετά εντυπωσιακό. Συμμετείχε στις τελευταίες ταινίες του James Bond και σε κάποιες της Marvel. Θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί ότι μετά από τέτοιες μεγάλες παραγωγές, το να κάνει τον κασκαντέρ στην τηλεόραση θα ήταν ένα βήμα προς τα πίσω. Αλλά όχι όταν πρόκειται για το Game of Thrones. Σύμφωνα με τον Holland, ήταν ενθουσιασμένος. "Είμαι μεγάλος fan της σειράς ούτως ή άλλως. Όταν με κάλεσαν για να εργαστώ στην σειρά, ήμουν πολύ ενθουσιασμένος, γιατί, όπως είπα, είμαι οπαδός της. Ήταν πολύ καλό και για το βιογραφικό μου. Πήρα μέρος σε αρκετές σκηνές και προσπάθησα να κάνω το καλύτερο."

 "Ήμουν Κασκαντέρ σε όλες τις μεγάλες μάχες. Έκανα πολλά πράγματα, πήρα μέρος σε φωτιές, στο νερό και σε μάχες. Ως γενικός Κασκαντέρ, κάναμε τα πάντα σε όλους τους τομείς του Game of Thrones. Ήμουν στη Σεβίλλη για δύο εβδομάδες και στο Μπέλφαστ για επτά εβδομάδες, έτσι δούλεψα στην σειρά για πάνω από δύο μήνες."

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε όλες αυτές τις σκηνές στην 5η σεζόν.
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.