Η εξομολόγηση της άκαρδης βασίλισσας του Game of thrones!

Στο Game of thrones, για τo οποίo τον τελευταίο μήνα αδημονεί όλος ο πλανήτης, υποδύεται τη σκληρή και άκαρδη βασίλισσα που αγαπά τα παιδιά -άντε και τον αδερφό της- και... κανέναν άλλο -κι αν πέθαιναν όλοι οι κάτοικοι των Επτά Βασιλείων, λογικά, δεν θα την πολυπείραζε...

Στην πραγματικότητα, βέβαια, η Αγγλίδα Λένα Χίντεϊ δεν είναι ούτε σκληρή ούτε άκαρδη -αντιθέτως. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «More», η γοητευτική ηθοποιός, η οποία διανύει μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή της, καθώς είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της (οι φήμες μάλιστα υποστηρίζουν πως μπαμπάς είναι ο πρίγκηπας Ομπεριν, Πέδρο Πασκάλ), δηλώνει ότι η κατάθλιψη είναι ένας εφιάλτης, με τον οποίο παλεύει σε όλη τη ζωή της.

«Δεν θεωρώ πως πρόκειται για κατάρα» διευκρινίζει και συνεχίζει: «Πιστεύω πως τα μυαλά κάποιων ανθρώπων είναι κατά κάποιο τρόπο προγραμματισμένα να σκέφτονται πολύ και να τα παίρνουν όλα πολύ σοβαρά...».

 Η 41χρονη τονίζει πως θεραπεία γι' αυτήν στάθηκε η μητρότητα(έχει ήδη έναν γιο τον Γουίλι), αλλά και η ηλικία. «Από τότε που έγινα μητέρα, αλλά και όσο μεγαλώνω, άρχισα να μαθαίνω να μην παίρνω τα πάντα υπερβολικά σοβαρά. Ωστόσο, ακόμα με ξαφνιάζουν οι άνθρωποι που δεν αγχώνονται και είναι πάντα χαλαροί ό,τι κι αν συμβαίνει γύρω τους...».

Κυριακή του Πάσχα με ξενύχτι

Η συνέντευξη της Χίντεϊ στο More είναι μια από τις πολλές που οι πρωταγωνιστές του «Game of thrones» δίνουν στα μεγαλύτερα περιοδικά τις τελευταίες εβδομάδες δεδομένου ότι ο πλανήτης έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του πέμπτου κύκλου.

ΠΗΓΗ: policenet.gr
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.