Η παραγωγή του Game of Thrones ανησυχεί για διαρροές!

Από τη στιγμή που υπάρχει το διαδίκτυο, είναι φυσικό ορισμένοι από τους παραγωγούς του Game of Thrones να περνούν το χρόνο τους ανησυχώντας μήπως διαρεύσει από νωρίς κάτι για τη νέα σεζόν.


Μιλώντας στο Denver Post, ο Greg Spence, ο υπεύθυνος του Game of Thrones post-production, παραδέχεται ότι ανησυχεί γι 'αυτό συνεχώς. Ο Spence είναι ο άνθρωπος που είναι υπεύθυνος για τους δράκους, καθώς και για όλα τα άλλα ειδικά εφέ, μουσική, ήχο και χρώμα. Δύο μεγάλοι του φόβοι είναι οι διαρροές και οι hackers.Μέχρι στιγμής δεν υπήρξαν διαρροές, παρά το γεγονός ότι η σειρά είχε πρόσφατα δύο πρεμιέρες σε δύο διαφορετικές χώρες, καθώς και διάφορες προηγμένες προβολές στις πανεπιστημιουπόλεις κολλεγίων. Ίσως οι φαν θέλουν να γευτούν την αναμονή και να την παρακολουθήσουν όλοι μαζί. Ακόμα, και αν υπήρξαν πολλές ευκαιρίες για να ανέβει το πρώτο επεισόδιο της 5ης σεζόν στο διαδίκτυο, αυτό δεν έχει συμβεί μέχρι τώρα.

Το HBO έχει κάνει τεράστιες ενέργειες για αυτή τη σεζόν για την καταπολέμηση του προβλήματος της πειρατείας, συμπεριλαμβανομένης της ταυτόχρονης μετάδοσης της σειράς σε 170 χώρες, με εξαίρεση το Ηνωμένο Βασίλειο. Πλέον, σας παρουσιάζουμε την αυτοδύναμη HBO υπηρεσία, η οποία δεν θα απαιτεί καλωδιακή / δορυφορική συνδρομή, και θα κοστίσει μόνο $ 14,99.

 
Τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια των πρώτων 12 ωρών από την πρεμιέρα της 4ης σεζόν αποκάλυψαν ότι τα περισσότερα downloads προέρχονται από την Αυστραλία και μετά ακολουθούν οι Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, ο Καναδάς και η Ολλανδία.Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.