Ο George RR Martin είναι αποφασισμένος να τελειώσει το 'The Winds of Winter' πριν την 6η σεζόν!

Σε μια νέα συνέντευξη με το Entertainment Weekly, Ο George RR Martin μίλησε για το νέο του βιβλίο και είναι αποφασισμένος να το τελειώσει πριν προβληθεί η 6η σεζόν!

Μακάρι να ήταν ήδη έτοιμο, είπε ο συγγραφέας. Ίσως είμαι υπερβολικά αισιόδοξος για το πόσο γρήγορα μπορώ να τελειώσω. Αλλά ήδη ακύρωσα δύο εμφανίσεις και πολύ περισσότερες συνεντεύξεις για να μπορέσω να ολοκληρώσω πιο γρήγορα το 6ο βιβλίο του A Song of Ice and Fire.

Τώρα, οι φαν γνωρίζουν ότι είναι επικίνδυνο να εμπιστευθούν τον Martin, όταν πρόκειται για προθεσμίες. Από την άλλη πλευρά, ο Martin έχει ακυρώσει πολλές εμφανίσεις πρόσφατα, έτσι ώστε να φαίνεται ότι παίρνει στα σοβαρά την ολοκλήρωση του βιβλίου.


Είναι ενδιαφέρον ακόμη ότι ο Martin αποκάλυψε πρόσφατα μια μεγάλη αλλαγή για έναν σημαντικό χαρακτήρα που δεν είχε σκεφτεί ποτέ προηγουμένως και αναφέρει τα εξής. 

  Ακόμη το σκέφτομαι αν θα κάνω αυτή τη μεγάλη αλλαγή. Είναι εύκολο να κάνουμε πράγματα που είναι συγκλονιστικά ή απρόσμενα, αλλά θα πρέπει να αυξήσουμε τους χαρακτήρες. Θα πρέπει να αναπτυχθούν μέσα από τις καταστάσεις. Είναι κάτι που φαίνεται πολύ βιολογικό και φυσικό, και θα μπορούσα να δω πώς θα συμβεί. Και με τους διάφορους τρεις, τέσσερις χαρακτήρες που εμπλέκονται ... όλα θα βγάζουν νόημα.  
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.