Ο Κιτ Harington μιλάει για το χάσμα γενεών στο Castle Black!

Σε μια συνέντευξη στο Irish Examiner, ο Kit Harington μίλησε για τον JJ Murphy, ο οποίος θα εμφανίζεται ως Ser Denys Mallister στην 5η σεζόν και για το χάσμα γενεών στο Castle Black.

Ήταν λυπηρό ... Ήταν σε μια σκηνή στο επεισόδιο τρία, έτσι τον γνώρισα τότε. Ήταν πολύ ενθουσιασμένος να είναι στο πλατό. Είχαμε μια καλή κουβέντα. Ήταν μια μέρα που ο Peter Vaughan [Maester Aemon Targaryen] ήταν επίσης στη σκηνή - δύο θρύλοι - και μιλάγανε για ιστορίες. Αναπολώντας κάποιες ιστορίες, επέστησε την προσοχή του στην ηλικία μεταξύ των διαφόρων παραγόντων στο Castle Black.

    
Είχαμε τέσσερις γενιές ανθρώπων εκεί - είχαμε τον Brenock [O'Connor], ο οποίος ήταν νεότερος από εμάς, και στη συνέχεια τον Owen [Teale] και Dominic [Carter] που είναι μια παλαιότερη γενιά από εμάς. Στη συνέχεια είχαμε τον JJ που ήταν υπέροχο να βλέπουμε. Δυστυχώς όμως πέθανε. Ήταν ένας υπέροχος συνάδελφος.


 Στην ίδια συνέντευξη, πρόσφερε κάποιες αόριστες σκέψεις σχετικά με την πολιτική κατάσταση μεταξύ του Jon και του Stannis:

Τι είναι ενδιαφέρον για τον Jon αυτή τη σεζόν, είναι ότι ήρθε στη ζωή του μια μεγαλύτερη ανδρική μορφή, ο Stannis Baratheon. Αυτό που είναι ενδιαφέρον σε αυτή τη σεζόν είναι ότι ο ίδιος αρνείται να ακούσει τον Stannis και παίρνει τις δικές του αποφάσεις.
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.