Η σκηνή της Headey και του Coster-Waldau που προκάλεσε αντιδράσεις!

Στο Game of Thrones, υπάρχουν πολλές σκηνές που θα μπορούσαν να αναφέρονται εύκολα ως "δεν υπάρχει αυτή τη σκηνή." 
 

Υπάρχουν πολλά αμφιλεγόμενα θέματα, συμπεριλαμβανομένης της βίας και της σεξουαλικής εκμετάλλευσης των χαρακτήρων. (Αυτό είναι, που η σειρά επινόησε τον όρο "sexposition".), Αλλά η σκηνή το Σεπτέμβριο, όπου ο Jamie και Cersei κάνουν σεξ δίπλα στο νεκρό σώμα του γιου τους, παρουσιάζει ένα ιδιαίτερα σκανδαλώδες θέμα.

 Η σειρά θα ήθελε προφανώς να καταστήσει σαφές ότι η συγκεκριμένη σκηνή δεν θεωρείται ως βιασμός. Αυτό ήταν προφανές από την αρχή, και ο Alex Graves, βγήκε και είπε ξεκάθαρα ότι δεν σχεδίασε το επεισόδιο ως βιασμό, αλλά στην πραγματικότητα ήταν μια περίεργη σκηνή σεξ.  

Ένα χρόνο αργότερα, τόσο η Χέντι όσο και ο Coster-Waldau συμφωνούν ότι ο βιασμός δεν ήταν ποτέ η πρόθεση και αναφέρουν τα εξής:
 

Για την Headey, ήταν μια συναισθηματικά μαντάρα σκηνή, αλλά ο χαρακτήρα της το ήθελε:

"Ήταν μια γυναίκα που πενθούσε για το νεκρό παιδί της, και ο πατέρας του παιδιού, που τυχαίνει να είναι κουνιάδος της, που δεν αναγνώρισε ποτέ πραγματικά τα παιδιά τους, στέκεται μαζί της. Έχουμε βιώσει θλίψη. Υπάρχει μια στιγμή που θέλει να καλύψει ένα κενό, και είναι συχνά πολύ σπλαχνικό και ο αδελφός της ήταν απλά ένα κομμάτι, ένα φάρμακο γι 'αυτήν. "

 Για τον Coster-Waldau, ήταν μια περίπλοκη σκηνή, αλλά σκέφτηκε ότι ήταν ακόμη περισσότερο για το γεγονός ότι έκαναν σεξ, πάνω από το πτώμα του γιου τους.

"Ήταν δύο άνθρωποι να έχουν ανάγκη ο ένας τον άλλον. Όλα αυτά τα συναισθήματα που βγαίνουν, ποτέ δεν προοριζόταν να κάνουν τη σκηνή να δείχνει σαν βιασμός ή τουλάχιστον δεν υπήρχε η πρόθεση. "

"Φυσικά," ο ηθοποιός προσθέτει γρήγορα, "ό, τι οι άνθρωποι επηρεάζονται από αυτό και είναι λογικό να έχουν οργή όταν έκαναν σεξ μπροστά στο νεκρό γιο τους.   
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.