Κι όμως ο Iwan Rheon συμμετείχε σε σκηνές στην 5η σεζόν που δεν ήθελε!

Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Ramsay Snow Μπόλτον είναι ένα φοβερό ανθρώπινο ον που του αρέσουν τα βασανιστήρια. Του αρέσουν να κάνει πράγματα που άλλοι ούτε καν θα τα σκεφτόντουσαν.


Μιλώντας στο ITV, ο ηθοποιός Iwan Rheon αποκάλυψε ότι ο Ramsay θα προχωρήσει ακόμη περισσότερο.

Ο ηθοποιός ομολόγησε ότι υπήρχαν λίγες σκηνές που χρειάστηκε να γυρίσει στη νέα σεζόν που ήταν απίστευτα ενοχλητικές και τον έκανε να διστάζει ακόμα και να τις κινηματογραφήσει."Υπήρχαν κάποια πράγματα σε αυτή τη σεζόν που πραγματικά διαταράχθηκα από αυτά. Έφτασα στο σημείο να μην θέλω να το κάνω αυτό, αλλά έτσι είναι η δουλειά μου και έπρεπε να προχωρήσουμε με αυτές τις σκηνές."


Αυτό είναι λίγο τρομακτικό αν σκεφτούμε τι έχει κάνει μέχρι στιγμής όπως να κυνηγάει μια τρομοκρατημένη νεαρή κοπέλα με κυνηγετικά σκυλιά και τα βασανιστήρια του Theon για πολλούς μήνες. Πόσο χειρότερα πράγματα μπορεί να κάνει ο Ramsay;
 
Παρόλο αυτά ο ηθοποιός
εξακολουθεί να θεωρεί τον χαρακτήρα φοβερό: "Θεωρώ ότι κάποια από τα πράγματα που κάνει είναι πολύ ενοχλητικό, αλλά τον βρίσκω πολύ ενδιαφέρον σαν χαρακτήρτα, διότι δεν είναι μονοδιάστατος", δήλωσε ο Rheon. "Μου αρέσει το γεγονός ότι είναι ικανός για τα πάντα και θα το κάνει."

Υπάρχουν πολλά πράγματα που ανυπομονώ για τη φετινή σεζόν, αλλά τα βασανιστήρια που κάνει στους συνανθρώπους του, σίγουρα δεν είναι ένα από αυτά.
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.