Ο Iwan Rheon μιλάει για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του Ramsay Snow!

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη με το The Telegraph, ο Iwan Rheon συμφώνησε, λέγοντας ότι ο ίδιος ήθελε λίγο χρόνο μέχρι να προσαρμοστεί στους ρυθμούς της σειράς. 

"Αυτό που είναι περίεργο για τον Ramsay είναι ότι κάτι δεν πάει καλά μαζί του και αυτό το ένιωθε ανέκαθεν. Έχει πολύ περίεργη συμπεριφορά, δήλωσε ο Rheon." 

Ο Rheon κάνει αναφορά για τα ζητήματα του πατέρα του Ramsay, ο οποίος αμφισβητεί συνέχεια τον γιο του σε σημείο να τον ωθεί σε ακραίες καταστάσεις όπως το κυνήγι της γυναίκας μέσα στο δάσος που είδαμε στην προηγούμενη σεζόν. 
 
Ο Rheon λέει ακόμη πόσο σαδιστής είναι ο Snow. Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτό μπορεί να είναι λίγο απωθητικό. "Ακόμη μερικά από τα πράγματα που με ενοχλούν είναι ότι ανησυχώ για την προετοιμασία γιατί είναι μία φρίκη."


Ο Rheon ανέφερε επίσης για τη μέθοδο δράσης και την τεχνική με την οποία οι ηθοποιοί προσπαθούν να δώσουν, ώστε οι αντιδράσεις τους να φαίνονται όσο γίνεται περισσότερο φυσικές βγάζοντας συναίσθημα. 

 
Σε μια εκπομπή όπως το Game of Thrones, αυτό είναι πολύ έξυπνο. Μπορείτε να φανταστείτε αν οι ηθοποιοί που παίζουν τον Ramsay την Cersei και το βουνό, προσπαθούσαν να γίνουν πιστοί οι χαρακτήρες τους; Όλοι στο καστ θα ήταν νεκροί μέσα σε μια εβδομάδα.


Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.