Το τελευταίο αντίο στον Janos Slynt!

Ο Dominic Κάρτερ για πρώτη φορά εμφανίστηκε ως Slynt στην πρώτη σεζόν. Τον είδαμε σε αρκετές σεζόν και όταν τον πρωτογνωρίσαμε, ήταν Διοικητής της πόλης στο King's Landing.

Όλοι ήξεραν ότι ήταν διεφθαρμένος, αλλά λίγοι νοιαζόταν. Ο Κάρτερ ενώ είχε δηλώσει την πίστη του στον Ned Stark στο τέλος τον πρόδωσε.

Στην δεύτερη σεζόν, ο Tyrion εξόρισε τον Slynt στο τείχος γιατί δεν του είχε καμία εμπιστοσύνη. Ο Κάρτερ έπαιξε επιδέξια έναν άνθρωπο που κάποτε ήταν ένα πιόνι στο παιχνίδι των Lannister, αποφασισμένος να χρησιμοποιήσει όλη του τη «γνώση» για να κρατήσει τον εαυτό ψηλά στο Τείχος. Είχε όμως μεγάλη ανασφάλεια και φοβόταν. Δίπλα στον Ser Alliser, έναν δυνατό άνθρωπο, ο Slynt προσπάθησε να επωφεληθεί.


Φυσικά, η καλύτερη στιγμή του Κάρτερ ήρθε πέρυσι, όταν ο Slynt ρίχτηκε στη διοίκηση του Τείχους κατά τη διάρκεια της μάχης στο Castle Black, μόνο για να αποτύχει, σκληρά, και να ενδώσει σε ένα συνολικό τρόμο. Φοβήθηκε τόσο πολύ που πήγε να κρυφτεί σε ένα χώρο αποθήκευσης.

Όπως όλες οι επιλογές του, συμπεριλαμβανομένου του να αψηφήσει τον Jon Snow και να χάσει το κεφάλι του, o Slynt ήταν πάντα φοβισμένος. Και o Κάρτερ πάντα μας έκανε να νιώσουμε αυτό το φόβο που οδηγεί το κακό στους άνδρες. Πίστεψε ότι ο Jon θα δείξει έλεος. Αλλά φυσικά, ήταν αργά.

Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.