Η Lena Headey μιλάει για το ρόλο της Cersei στην 5η σεζόν!

Το περιοδικό Entertainment Weekly δημοσίευσε πρόσφατα μια συνέντευξη με την Lena Headey (Cersei Lannister), στην οποία η ηθοποιός μίλησε για τον χαρακτήρα της στην επερχόμενη σεζόν.

Την τελευταία φορά που είδαμε την Cersei ήταν με τον πατέρα της Tywin. Στη συνέχεια, ο μικρός αδερφός της Tyrion σκότωσε τον πατέρα της και δραπέτευε από την πόλη, αφήνοντας την ουσιαστικά υπεύθυνη για το βασίλειο μέχρι ο γιος της Tommen να μεγαλώνει αρκετά.

Όσοι είναι εξοικειωμένοι με τον χαρακτήρα της Cersei, θα έχουν καταλάβει ότι κάποιες στιγμές γίνεται παρανοϊκή και δεν έχει καθαρό μυαλό στις αποφάσεις της, κάτι που η Headey επιβεβαίωσε στη συνέντευξη και αναφέρει: "Δεν ξέρω και πολλά για τα οικονομικά και τους πολιτικούς συμμάχους". Νομίζει ότι έχει βρεί υποστήριξη αλλά επενδύει σε λάθος ανθρώπους. Έχει πάρα πολύ μίσος για ορισμένους ανθρώπους και αυτό δεν την βοηθά σε αυτό που θέλει να κάνει."

 Η Headey προσφέρει επίσης κάποια εικόνα για το πώς θα χειριστεί την προδοσία του Tyrion. "Είναι προφανές ότι αντιπαθούσε τον αδερφό της από την αρχή και τον θεωρεί υπεύθυνο για το θάνατο της μητέρας της. Τώρα τον θεωρεί υπεύθυνο και για το θάνατο του πατέρα τους, πάρα πολύ », είπε. 
 
Η Headey μίλησε ακόμη για μια ιδιαίτερα κρίσιμη σκηνή που γυρίστηκε στους δρόμους της πόλης, και η ηθοποιός μίλησε για το πώς προσπάθησε ο σκηνοθέτης να κάνει το κάτι παραπάνω και αυτή διακινδύνευσε την απόδοσή της να γίνει τεχνητή.

 
"Είναι περίεργο κάποιες φορές το επάγγελμα του ηθοποιού, είπε. «Μπορώ να κάνω πολλά πράγματα αλλά δεν μου αρέχει να προσποιούμαι. Προτιμώ να κάνω πράγματα που τα νιώθω και μου βγαίνουν εκείνη τη στιγμή." 

 
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.