Συνεντεύξη με τον Liam Cunningham, Carice van Houten και Lena Headey!

Η αυστριακή Prime Time δημοσίευσε μια συνέντευξη με τον Liam Cunningham (Davos) και Carice van Houten (Melisandre).


Τι μπορούμε να περιμένουμε από την Melisandre στην 5η σεζόν;

 
Carice: (. Γέλια) Πώς μπορώ να απαντήσω χωρίς να χαλάσει τίποτα; Η 5η σεζόν είναι η αγαπημένη μου εποχή μέχρι σήμερα. Εμφανίζομαι στην σειρά περισσότερο από ποτέ. Περισσότερα από αυτό δεν μπορώ να πω. Liam: Υποβάλλεται σε μια απίστευτη ανάπτυξη στη νέα σεζόν.
 
C: Είναι μια καλή χρονιά για μένα.
 
L: Ναι, για σένα ίσως. Αλλά δεν είναι απαραίτητα για κάποιους άλλους χαρακτήρες! Ίσως, ίσως ...
 
C: Υπάρχει μια σκηνή στο σενάριο - όταν το διάβασα ...
 
L: Το πρόσεξα τώρα!
 
C: Σοκαρίστηκα.
 
L: Ναι, νομίζω ότι το διαβάσαμε την ίδια στιγμή, και εγώ σκέφτηκα και είπα στον εαυτό μου: Τι ?!" Υπήρχαν σίγουρα κάποιες WTF-στιγμές.


Πώς αναπτύσεται η σχέση μεταξύ του χαρακτήρα σας και του Jon Snow αυτή τη σεζόν;
 

  L: Λοιπόν, ο Stannis και εγώ θα θέλαμε τον Jon Snow να μας συνοδεύσει στην αναζήτησή μας, υπάρχει το πρόβλημα με τους Night’s Watch.. Έχει ορκιστεί τη ζωή του σε αυτούς. Αυτό κάνει την κατάσταση λίγο περίπλοκη. Είτε έτσι είτε αλλιώς, κατά την έναρξη της 5ης σεζόν η ομάδα του Stannis είναι για πρώτη φορά σε μια καλή θέση. Το Blackwater ήταν μια καταστροφή. Βρήκαμε τους εαυτούς μας ανίσχυροι για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά από αυτό.

Από την αρχή, το 9ο επεισόδιο σε κάθε σεζόν ήταν πάντα ένα πολύ ειδικό επεισόδιο. Έτσι θα είναι και στην 5η σεζόν ;

L: Λοιπόν, αυτό ήταν διαφορετικό στην 4η σεζόν, νομίζω. Στην 4η τα ιδιαίτερα επεισόδια ήταν το 8, 9, και το 10. Έτσι, αυτό έχει αλλάξει.C: Και φυσικά το δεύτερο επεισόδιο.L: Ο Θάνατος του Joffrey! Αυτό ήταν μια μεγάλη στιγμή. Ήταν, κατά κάποιο τρόπο, η αρχή του τέλος για το King’s Landing. Στις τρεις πρώτες σεζόν η ιστορία ήταν πάντα δομημένη ώστε το ένατο επεισόδιο ήταν το αποκορύφωμα. Αλλά με την τέταρτη σεζόν αυτό άλλαξε. Στην 5η σεζόν, τα πάντα είναι μεγαλύτερα και πιο σκοτεινά. Τα υψηλά σημεία είναι κατανεμημένα σε ολόκληρο τον 5ο κύκλο.Δεν είναι μόνο για την Melisandre μεγάλη η σεζόν. Η Lena Headey σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Entertainment Weekly θεωρεί επίσης ότι η S5 θα είναι μια μεγάλη σεζόν για την Cersei. 

   Η
Cersei είχε καθοδήγηση από τον πατέρα της και δυστυχώς, αυτή δεν γνωρίζει πολλά για τα οικονομικά τους και τους πολιτικούς συμμάχους. Νομίζει ότι βρήκε κάποιους αλλά επενδύει σε λάθος ανθρώπους. Έχει πάρα πολύ μίσος για ορισμένους ανθρώπους.

    
Υπάρχουν κάποιες σημαντικές σκηνές με Margaery και Cersei αυτή τη σεζόν. Επίσης, υπάρχει μια στιγμή μεταξύ Cersei και Olenna η οποία είναι φοβερή.

 

 

Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.