Η Maisie Williams μιλά για το Braavos, το κυνηγόσκυλο, και το θυμό της Arya!

Δεν υπήρχε περιθώριο για να χωρέσει η Arya Stark στην πολυσύχναστη Game of Thrones πρεμιέρα την περασμένη Κυριακή, αλλά την είδαμε στο νέο επεισόδιο με τίτλο «The House of Black and White",   

Είναι το τέλος μιας εποχής για την Arya, η οποία έχει περάσει τις τελευταίες σεζόν στο Westeros. Η New York Times, κάθισαν με την Maisie και κουβεντιάσανε για τις αλλαγές στη ζωή της Arya.

"Η νέα σεζόν ήταν υπέροχη επειδή η ιστορία μου ήταν τόσο διαφορετική», δήλωσε η Williams. Παρόλο αυτά όμως μου λείπει ο Rory (The Hound)."

 Αν και ο τύπος εξακολουθεί να παραμένει στη λίστα θανάτου της, και η σκηνή όπου τον άφησε να πεθάνει μετά από την πάλη του με την Brienne στο "The Children" υπενθύμισε στους φανς, ότι όσο σεβασμό και να του είχε δεν ήταν τίποτα, μπροστά στο θυμό της. Η Maisie ανέφερε ότι ίσως θα μπορούσαμε να μάθουμε [περίπου] γιατί το έκανε» καθώς βλέπουμε την 5η σεζόν. Το σχόλιο αυτό ήταν λίγο αινιγματικό, αλλά η Williams προσφέρει κάποια οριστικά συμπεράσματα, όταν οι Times την ρώτησαν αν η Arya εμπνεύστηκε μετά από αυτά που είδε την Brienne να τα βάζει με το κυνηγόσκυλο.
 


 Μιλάει ακόμη για τη Βουλή των Black and White, για την οποία κέρδισε την είσοδο στο τέλος του επεισοδίου. Μίλησε για το δρόμο που οδήγησε την Arya σε αυτό το σημείο, και γιατί ο χρόνος της στο Braavos θα είναι καλός γι 'αυτήν.

 "Προσπάθησε να μπει στο σπίτι και παραλίγο να συλληφθεί. Προσπάθησε να βρει την οικογένειά της και είδε τη σφαγή. Προσπάθησε να πάει στη θεία της η οποία πέθανε. Της είπαν τι πρέπει να κάνει, και το έκανε τώρα όμως ήρθε η ώρα να κάνει κάτι γι'αυτήν. Αυτό το μέρος πάντα μου κινούσε την περιέργεια. Μου δόθηκε αυτό το κέρμα για έναν λόγο. Θα πάω για να δω τι είναι όλα αυτά. Βρήκε τον Jaqen, αλλά δεν νομίζω ότι πιστεύει ότι αυτό το μέρος του Braavos θα μπορούσε ποτέ να είναι επωφελής για αυτήν, μέχρι που αποφάσισε ότι πρέπει να γίνει η καλύτερη δολοφόνος." 

Τι πραγματικά θα γίνει για την Arya θα το δούμε στη συνέχεια.

Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.