Ο Michael Slovis μιλάει για την εφιαλτική σκηνή μάχης της Brienne!

Ο Michael Slovis έδωσε συνέντευξη στο The Hollywood Reporter κατα τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και συζήτησε για την κατασκευή του "The House of Black and White". 

Μεταξύ άλλων, μίλησε για το πώς ο ίδιος δεν περίμενε τον John Bradley (Samwell Tarly) να κλέψει τη παράσταση με την ερμηνεία του. Αλλά το πραγματικό μέρος της ιστορίας περιλάμβανε την συζήτηση της εν λόγω σκηνή πάλης μεταξύ Brienne και Littlefinger.

Πρώτον, ο Solvis μας είπε τι ήταν αυτό που είχε αρχικά προγραμματιστεί.

"Είχα αυτή την απίστευτα όμορφη εικόνα στο μυαλό μου ότι η σκηνή της πάλης επρόκειτο να συμβεί στη μέση του επεισοδίου, όπου στο τέλος ο Poderick πέφτει στο νερό από το άλογό του. Όταν εμείς πήγαμε στο αγρόκτημα, όπου γυρίσαμε τη σκηνή, χτίσαμε ένα φράγμα περαιτέρω κάτω από τον ποταμό, ώστε να ήταν ασφαλής. Και κάναμε όλο αυτό το σχεδιασμό, επειδή επρόκειτο να γίνει γύρω από το νερό."

  
"Υπήρχε ένα ρεύμα που σίγουρα δεν φαίνεται μπροστά στην κάμερα και αποδείχθηκε ότι ήταν μια συνολική έκπληξη για την παραγωγή την ημέρα που εμφανίστηκε στην σειρά." 

"Εκείνη την ημέρα ο συντονιστής Rowley με κάλεσε στο αυτοκίνητο και είπε, δεν μπορούμε να κάνουμε αυτή τη σκηνή με τον τρόπο που σχεδιάζαμε." 

"Παρόλο τα απρόοπτα που εμφανίστηκαν καταφέραμε και γυρίσαμε την σκηνή."

Αυτό εξηγεί γιατί η σκηνή μάχης γίνεται στο μονοπάτι δίπλα στο ποτάμι, αντί του ίδιου του ποταμού. Εξηγεί επίσης γιατί ο Pod ήταν ο μόνος που πήγε προς το ποτάμι. Τα αποτελέσματα ήταν πολύ εντυπωσιακά.
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.