Η Nell Williams μιλάει για το ρόλο της ως Cersei στην πρεμιέρα του Game of Thrones!

H ηθοποιός Nell Williams μιλάει στο MTV για τον ρόλο της ως Cersei Lannister και για την διαδικασία των  γυρισμάτων.

Η νεαρός ηθοποιός λέει στο MTV, "είπα σε μερικούς φίλους μου που είχαν ορκιστεί να κρατήσουν μυστικό, για τη συμμετοχή μου στη σειρά. Νομίζω ότι οι άνθρωποι στο σχολείο θα πάθαιναν ένα σοκ απόψε. Είχα υπογράψει μια σύμβαση που δεν μου επέτρεπε να τοποθετήσω καμία εικόνα στα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης και κυριολεκτικά δεν έπρεπε να κάνω τίποτα. Δεν θα μπορούσα να πω κάτι οπουδήποτε μέχρι απόψε."

Παρά τη μυστικότητα, η συμμετοχή της διέρρευσε στο διαδίκτυο πριν από την προβολή του επεισοδίου. Τον Ιανουάριο, επιβεβαιώσαμε ότι θα πάρει μέρος ως νεαρή Cersei


Μιλάει ακόμη για την προετοιμασία, για την οντισιόν, τον ρόλο της και τα μαθήματα που έκανε για να αποκτήσει την προφορά της Cersei.

"Έμαθα την προφορά αρκετά γρήγορα, αλλά ήταν αρκετά δύσκολο. Έπρεπε να φαίρομαι σαν εκείνη αλλά επειδή ήμουν νεότερη δεν μπορούσα να είμαι πάντα φρικτή." 

 
Η Williams προσφέρει επίσης μια ματιά στην διαδικασία που εμπλέκονται στην δημιουργία της αναδρομής στο παρελθόν που άνοιξε τη 5η σεζόν. "Το κοστούμι ήταν βαρύ και δεν ήταν εύκολο να το φοράω. Όσο για τα γυρίσματα της σκηνής, λέει, υπήρχαν όλα αυτά τα τεράστια φώτα επειδή έπρεπε να υπάρχει ο σωστός φωτισμός, σε συνδιασμό με μια φωτιά στην καλύβα. Με όλα αυτά και υπήρχαν ακόμη 30 άτομα σε ένα δωμάτιο που προσπαθούσαν να τραβήξουν πλάνα.
Ήταν δύσκολες στιγμές αλλά άξιζε το κόπο."
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.