Η Osha & ο Hodor στην 6η σεζόν του Game Of Thrones ;

Στη νέα σεζόν που έρχεται όπως ήδη ξέρετε δεν θα δούμε καθόλου από την ιστορία του Μπραν, αλλά ούτε τον Kristian Nairn (Hodor) και Natalia Tena (Osha).
 

Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κάποια επίσημη πληροφορία που να υποδηλώνει ότι Nairn δεν θα είναι και πάλι στο επόμενο έτος, αν και ο ίδιος ο Hempstead-Wright παραδέχεται ότι δεν έχει υπογραψεί ακόμη για την 6η σεζόν και μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι ο Μπραν θα επιστρέψει.  

 Ο Nairn θα ήθελε επίσης να υπενθυμίσει στο κοινό ότι αυτός είναι ένας έξυπνος ηθοποιός και θα ήθελε να δει τον Hodor να μιλάει κανονικά κάποι στιγμή.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι πέρυσι είδαμε τον Μπραν να ελέγχει αρκετά τον Hodor και να δημιουργεί έναν υβριδικό BRANdor χαρακτήρα, ίσως μπορούμε να πάμε ένα βήμα παραπέρα. Αντί να χρησιμοποιεί τον Hodor ως φονική μηχανή, ο Μπραν μπορεί να τον χρησιμοποιήσει για να περιπλανηθεί και να μιλήσει με τους ανθρώπους, ενώ ο ίδιος θα παραμένει αλλού.Ας ελπίσουμε ότι ο Hodor θα επιστρέφει σύντομα. Προφανώς έχει πολλούς φανς, όχι μόνο μεταξύ των πιστών , αλλά επίσης και σε μουσικούςς κύκλους. Το Blue Man Group προφανώς πήρε όρκο σιωπής μέχρι ο Hodor να επιστρέψει στις οθόνες μας με το παρακάτω τραγούδι.  Εν τω μεταξύ, η επιστροφή της Natalia Tena είναι λιγότερο πιθανή για την 6η σεζόν χωρίς να υπάρχει ακόμη κάτι επίσημο. Τελευταία φορά την είδαμε στην 3η σεζόν, ο χαρακτήρας της, η Osha, αποχώρησε από τον Bran και την παρέα του. Αντί να ακολουθήσει κατευθείαν το τρελό σχέδιο του Μπραν πήρε τον Rickon, για να βρουν ασφάλεια σε άλλα μέρη του Westeros. 

Όταν ρωτήθηκε για την Osha, η Tena είπε ότι είναι απόλυτα ευχαριστημένη μέχρι στιγμής με τον ρόλο της, αλλά δεν είναι σίγουρη αν ο χαρακτήρας της είναι ακόμα ζωντανός και αν θα επιστρέψει στην 6η σεζόν. Παρόλο αυτά όμως υπάχρουν κάποιες πιθανότητες.
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.