Νέες συνεντεύξεις με τον Peter Dinklage, Sophie Turner, Nikolaj Coster-Waldau, και Lena Headey!

Το καστ του Game of Thrones σε συνεντεύξεις πριν την μεγάλη πρεμιέρα της 5ης σεζόν!

Ο Peter Dinklage μίλησε στο Entertainment Weekly σε ένα μεγάλο νέο άρθρο για τα κίνητρα του Tyrion στην 5η σεζόν. (Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη στο EW.) Ακόμη αναφέρθηκε στην αγαπημένη του σκηνή και συγκεκριμένα αναφέρθηκε: 

Μου άρεσε η σκηνή με τον Nikolaj Coster-Waldau στην 4η σεζόν όταν μιλήσαμε για τον ξάδελφό μας. Υπάρχουν τόσα πολλά στη σειρά που είναι απαραίτητα για να ωθήσουν την ιστορία μας προς τα εμπρός, επειδή προσπαθώ να μείνω ζωντανός και τόσες πολλές από αυτές τις σκηνές του περασμένου έτους στο κελί πραγματικά ορίζουν όλες αυτές τις διαφορετικές σχέσεις της ζωής του Tyrion. Αγάπησα την ιστορία με τα σκαθάρια. Επειδή ήταν κάτι από το παρελθόν μου. 


Ο Nikolaj Coster-Waldau εμφανίστηκε στο Live show με την Kelly και τον Michael χθες. Δείτε τι είπε στο παρακάτω βίντεο (Εμφανίζεται στο 27 λεπτό).


Η Sophie Turner μίλησε στην Telegraph για τον ρυθμό ανάπτυξης της χώρας, για την έφηβη ζωή της, την αγάπη της για την μόδα και τα γυρίσματα του GoT. H Turner αναφέρθηκε για τους γονείς της και για τις κατά καιρούς τρομακτικές σκηνές της Sophie, όπως η απόπειρα βιασμού. Όταν ρωτήθηκε αν σοκαρίστηκε, η Sophie λέει:

     Νομίζω ότι στην αρχή υπήρχαν τόσες πολλές σκηνές σεξ αλλά μετά από αυτό συνηθίσαν. Ήξεραν ότι ήταν μια καλή εμφάνιση. Αν δεν ήταν δεν νομίζω ότι θα ήταν ευτυχής.


  
Η Sophie λέει "Νομίζω ότι ο τύπος που μου επιτέθηκε αισθάνθηκε χειρότερα από ό, τι εγώ",

 Η Turner, ανέφερε ότι η μητέρα της πήγε να της μιλήσει όταν ήταν 16 ετών για το σεξ. "Είπα, αυτό δεν είναι απαραίτητο, ξέρω τα πάντα. Η παράσταση είναι πολύ εφευρετική". 


Στο LA TimesLena Headey συζητά για τις σκέψεις της Cersei πίσω από τη ζωή και τις επιλογές της, γαι την σχέση της με τον Jaime και τον Tywin και την αγάπη της για το Joffrey.

  "Αισθάνεται πολύ σαν να είναι κολλημένη. Δεν νομίζω ότι ξέρει γιατί, γιατί είναι το μόνο που είναι γνωστό. Νομίζω ότι ζηλεύει τους αδελφούς της. Νομίζω ότι είναι μέρος της εξέγερσης της με τον πατέρα της και αυτά που του είπα στην τελευταία μας κουβέντα ήταν για να μου δώσει κάποια πραγματική προσοχή."


 

Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.