Η 5η σεζόν του Game of Thrones θα είναι διαθέσιμη στο iTunes μέχρι να ολοκληρωθεί!

Όσοι έχουν πρόσβαση στο HBO Go μέσω της Apple μπορούν να παρακολουθήσουν το Game of Thrones με το λογαριασμό τους το iTunes. 

Σε παλιότερες εποχές , ο καθένας θα μπορούσε να παρακολουθήσει την σειρά μέσω του iTunes κατεβάζοντας τα νέα επεισόδια αφού θα είχε ολοκληρωθεί η προβολή τους. Αυτό τώρα δεν είναι πλέον διαθέσιμο. Από τη μία πλευρά, αυτό έχει ένα νόημα, μιας και η Apple με το HBO θα μπορούσαν πιθανότατα να πουλάνε τα επεισόδια στο iTunes. Από την άλλη πλευρά, είναι περίεργο ότι η προσπάθεια του HBO για να κάνει το Game of Thrones πιο ευρέως διαθέσιμo θα απαιτούσε την απομάκρυνση από το iTunes για να μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει την σειρά με οποιαδήποτε συσκευή.


Θα υπέθετε κανείς ότι, ακόμη και αν η σειρά φύγει από το iTunes, θα εξακολουθεί να είναι διαθέσιμη στο εξωτερικό. Αλλά δυστυχώς, σύμφωνα με το Lifehacker στην Αυστραλία, η 5η σεζόν του Game of Thrones μόλις εμφανίστηκε στα καταστήματα iTunes πριν δύο εβδομάδες. Ακόμη χειρότερα, είναι διαθέσιμη μόνο για προ-παραγγελία. Όλη η σειρά δεν θα είναι διαθέσιμη μέχρι την 16η Ιουνίου, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχει τελειώσει σε όλο τον κόσμο, πριν ο καθένας μπορεί να την κατεβάσει νόμιμα. Ίσως αυτές οι αποφάσεις προκαλούν ώστε η Αυστραλία να έχει το υψηλότερο ποσοστό πειρατείας, όταν πρόκειται για το Game of Thrones.
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.