Το 7ο επεισόδιο 'The Gift' μας θύμισε πραγματικά τι είναι το Game of Thrones!

Ο 5ος κύκλος του Game of Thrones έχει επικριθεί από οποιαδήποτε άλλη σεζόν μέχρι στιγμής. 

 Οι λόγοι είναι πολλοί. Η σειρά απομακρύνεται όλο και περισσότερο από τα βιβλία, στο Dorne δεν έχουμε δει και πολλά πράγματα μέχρι στιγμής και ορισμένοι φαν ανησυχούν ότι η ιστορία προχωράει πολύ αργά. 

Στο νέο επεισόδιο "The Gift", η ιστορία των χαρακτήρων άρχισε να ξεδιπλώνεται πιο γρήγορα και να συμβαίνουν πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. 
 
 Δεδομένου ότι στην 4η σεζόν πέθαναν πολλοί χαρακτήρες, έπρεπε στην 5η σεζόν να χτιστεί η ιστορία και ύστερα να γίνει το μπαμ
, έτσι θα συμφωνήσουμε ότι το πρώτο μισό της σεζόν πήρε το χρόνο του. Στο 7ο όμως επεισόδιο όλα κινήθηκαν με υψηλή ταχύτητα. Τα σπουργίτια, για παράδειγμα, ήταν μια όμορφη παρουσία για το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, αλλά οι συνομιλίες του Ύπατου Σπάροου με την Olenna και την Cersei ήταν το κερασάκι στην τούρτα και με τη σύλληψη της Cersei να ξεσηκώνει το πλήθος ως μια πραγματική απειλή.

Η σειρά έχει αγωνιστεί φέτος να μας βάλει μέσα στο κεφάλι της Cersei. Αυτό είναι εύκολο να γίνει στα βιβλία, αφού ο George R.R. Martin μπορεί απλά να γράψει τις σκέψεις της, αλλά η Cersei είναι ένας χαρακτήρας και είναι δύσκολο να πάρει πάνω της όλη την εσωτερική αναταραχή στην τηλεόραση. Τώρα που οι μάσκες έπεσαν είδαμε μια βαθύτατα θυμωμένη γυναίκα. Πράγματα που πρέπει να εντατικοποιηθούν καθώς προχωράμε προς το φινάλε.Το άλλο μεγάλο κέρδος από το "The Gift" συνέβη όταν ο Tyrion και η Daenerys συναντήθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο. Η στιγμή έφτασε νωρίτερα από το αναμενόμενο αλλά ήταν μια στιγμή ορόσημο ακόμα κι έτσι.


Το επεισόδιο με αυτά τα μεγάλα γεγονότα μας θύμισε τι είναι πραγματικά το Game of Thrones και γιατί πολύς κόσμος ανυπομονεί για την συνέχεια. 
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.