Είδαμε την αρχή του τέλους για τον Bronn; (Θεωρία)

Το θέμα περιέχει πιθανά σποιλερ για την ιστορία του Bronn σύμφωνα με όσα είδαμε στο 6ο επεισόδιο.


Στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε τον Bronn με τον Jaime να φτάνουν τελικά στους Νερόκηπους και να βρίσκουν την Myrcella. Στην προσπάθεια τους να την πάρουν και να φύγουν από το Dorne πέφτουν πάνω στις sand snakes που έχουν άλλα σχέδια και ξεκινά μια μονομαχία.

Εν πάση περιπτώσει, κατά τη διάρκεια της μονομαχίας βλέπουμε τον Bronn να δέχεται ένα χτύπημα από το στιλέτο της Tyene και μάλιστα η κάμερα κάνει και κοντινό. Γιατί λοιπόν η σειρά έμεινε σε αυτό το σημείο; Μήπως γιατί η Tyene είναι κόρη του πατέρα της και πολεμά με τον ίδιο τρόπο; Αναφέρομαι φυσικά στην μονομαχία Oberyn και Βουνού, με τον πρώτο να έχει ποτίσει το δόρυ του σε δηλητήριο.

Στα νιάτα του ο Oberyn πιάστηκε στο κρεβάτι με την ερωμένη του Άρχοντα Yronwood. Οι δύο τους μονομάχησαν αλλά μετά το τέλος της μονομαχίας οι πληγές του Yronwood φούσκωναν και στο τέλος πέθανε οδυνηρά. Και έτσι άρχισε ο θρύλος του Red Viper. Η Tyene γνωρίζει τα δηλητήρια όπως και ο πατέρας της, έχοντας μια σε βάθος γνώση για το πώς να τα χρησιμοποιούν.


Οπότε το ερώτημα είναι : Δηλητηριάστηκε ο Bronn από το στιλέτο; Η απάντηση είναι πιθανότατα ναι αλλά φυσικά δεν ξέρουμε τίποτα μέχρι την επόμενη εβδομάδα ή ίσως αργότερα. Η ιστορία του Bronn στα βιβλία δεν έχει να κάνει με τη σειρά, όπως και πολλών άλλων. Ο Bronn στα βιβλία είναι παντρεμένος, μένει σε ένα κάστρο και εξακολουθεί να προκαλεί αναστάτωση από μακριά προς μεγάλη δυσαρέσκεια της Cersei. Βέβαια στη σειρά έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά με τον χαρακτήρα και φυσικά ο ηθοποιός που τον ενσαρκώνει. Θα ήταν άδικο να πάει από μια λεπίδα αλλά και πάλι αυτό είναι το GoT.

Αλλά μπορεί να υπάρχει ακόμα ελπίδα για τον Bronn. Ήδη τον Ιούνιο του 2014 ανέβηκε μια ακρόαση που δείχνει την Rosabell (Tyene Sand) να διαβάζει κείμενο σε μια σκηνή με τον Bronn. Το βίντεο έκτοτε έχει κατέβει. Αν το σενάριο ισχύσει τότε παίζει να βγει ζωντανός από το Dorne.

Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.