Η Carice van Houten μίλησε για τη σκηνή με τον Jon Snow!

“You know nothing, Jon Snow.” Μετά την Ygritte που ο Jon Snow ακόμη αγαπά άλλη μία χαρακτήρας, η
Melisandre αιφνιδίασε τον Jon με την κουβέντα της.

 Η Melisandre το έκανε αυτό αφού ο Jon απέρριψε την προσπάθεια της να τον αποπλανήσει στο θάλαμο του Lord Commander. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η προσπάθεια αυτή ήταν περισσότερο για για να ακολουθήσει τον Stannis νότια προς το Winterfell. Γνωρίζουμε επίσης ότι η Melisandre χρησιμοποιεί το σεξ ως μέρος της μαγείας της, έτσι ποιος ξέρει τι θα μπορούσε να είχε γίνει αν τα κατάφερνε. Σε μια νέα συνέντευξη, η Carice Van Houten μίλησε σχετικά με αυτή τη σκηνή.

Όταν ρωτήθηκε γιατί προσπάθησε να αποπλανήσει τον Jon Snow, η Van Houten είπε τα εξής:

 "Θέλαμε ο Jon να έρθει μαζί μας. Τον χρειαζόμαστε για να μας καθοδηγήσει προς το Winterfell. Ακόμη υπάρχει και κάτι άλλο γι 'αυτόν που δεν χρειάζεται ακόμη να αποκαλυφθεί. Στη σειρά δεν θα μάθουμε ακριβώς ακόμα τι είναι. Και δεν είναι μόνο ερωτική  έλξη. Ναι, είναι ένας ελκυστικός νεαρός άνδρας, αλλά αυτός δεν είναι ο κύριος στόχος της, νομίζω." 


Ο δημοσιογράφος ρώτησε την Van Houten για το γυμνό, και αν θα πρέπει να δούμε περισσότερη ισότητα σε αυτό.

 "Οι άνθρωποι νιώθουν τόσο άβολα, για τον γυμνισμό. Σοκάρονται πολλές φορές . Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί να ντρέπονται τόσο πολύ οι περισσότεροι άνθρωποι. Θέλω να πω, μια γυναίκα δεν κοιμάται με το σουτιέν, δεν έχει σεξουαλικές σχέσεις με ένα σουτιέν. Αυτή είναι η πραγματική ζωή. Για μένα, είναι πιο συνηθισμένο αυτό. Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν ακόμα πολλά ταμπού, αλλά νομίζω ότι θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε την κατάσταση αν δείξουμε ακριβώς την πραγματική ζωή. Είναι ένας καθρέφτης της κοινωνίας μας, αυτή η σειρά, κατά κάποιο τρόπο. Και θα πρέπει να είναι. Και με αυτή την έννοια, θα έλεγα, ναι, ότι και οι άντρες θα πρέπει να έχουν περισσότερο γυμνό."


Ακόμη η Van Houten, αποκάλυψε πως ένιωσε ότι θα έλεγε το “You know nothing, Jon Snow.” της  Ygritte.

  "Είναι ίσως ένα από τα ωραιότερα πράγματα φέτος, όταν πήρα τα σενάρια. Όταν διάβασα τι έπρεπε να πω. Ω Λατρεύω αυτή τη γραμμή. Αυτό που πραγματικά με έκανε να γελάσω ήταν σε αυτή τη σκηνή όπου έπρεπε να παραπλανήσω τον Jon Snow, και αυτός λέει κάτι σαν, "έδωσα έναν όρκο" ή κάτι τέτοιο και σκέφτηκα πόσο αστείο ήταν."

Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.