Η Carice van Houten μιλάει για τα σχέδια της Melisandre και την θυσία της Shireen!

Στο 7ο επεισόδιο της σειράς είδαμε την Melisandre να μιλάει στον Stannis για τα σχέδιά της όσον αφορά την κόρη του Shireen, και σύμφωνα με την Carice van Houten σε συνέντευξή της στο Vulture, οι φόβοι αυτοί δικαιολογούν την πρόταση της να χρησιμοποιήσει την πριγκίπισσα για θυσία και δεν ήταν μία απόφαση της στιγμής.

Η Carice λέει, "Ναι, ήταν πάντα μέρος του σχεδίου της Melisandre, να διαθέσει την Shireen για θυσία αν σε περίπτωση δεν πήγαινε κάτι καλά. Και τώρα αυτό πρέπει να γίνει. Αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που είναι βέβαιη ότι θα φέρει σίγουρη επιτυχία για τον Stannis, όσο σκληρό και αν ακούγεται."

 "Η Melisandre δεν έχει καμία αμφιβολία για τα οράματά της, λέει η Carice. Είναι ακόμα πιστή στον Stannis και νομίζει ότι είναι ο εκλεκτός. Της αποσπά λίγο την προσοχή και ο Jon Snow, αλλά δεν είναι σίγουρη αν ξέρει ακόμα το γιατί. Τουλάχιστον όχι ακόμα. Αυτή θα μπορούσε να έχει δει κάτι στις φλόγες. Αλλά δεν είναι σίγουρη πόσο μακριά μπορεί να δει από ένα όραμα που είχε. Δεν νομίζω ότι είναι μια απάτη, αλλά δεν νομίζω ότι βλέπει ακριβώς ό, τι χρειάζεται να δεί. Μερικές φορές, είναι λίγο θολά τα οράματά της."


Περισσότερα για την συνέντευξη μπορείτε να διαβάσετε εδώ

 
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.