Η αναζήτηση για το cast της 6ης season ξεκίνησε ήδη!
Μπορεί η 5η season του Game Of Thrones να μην έχει τελειώσει ακόμα, αλλά οι προετοιμασίες ανεύρεσης cast για την 6η season έχουν ήδη ξεκινήσει. Όπως κάθε φορά η παραγωγή δεν αποκαλύπτει τους χαρακτήρες που ψάχνει να ενσαρκώσει , αλλά τα χαρακτηριστικά και τα προσόντα που αναζητά.
Ότι πρέπει για τους fans για αινίγματα και εικασίες. Σύμφωνα με την δημοσίευση της ανακοίνωσης για την αναζήτηση ηθοποιών στο watchersonthewall.com η παραγωγή αναζητά:

·         Πειρατής: Άντρας ηλικίας 40-50 ετών όπου θα ενσαρκώσει έναν διάσημο πειρατή που προκαλεί τρόμο σε κάθε θάλασσα σε όλο τον κόσμο. Αδίστακτος και με μια δόση τρέλας και πολύ επικίνδυνος.


Είχαν ακουστεί κάποιες ανεπιβεβαίωτες φήμες πως ο θείος του Theon Euron Greyjoy ίσως εμφανιστεί στην 6η season και η παραπάνω περιγραφή ταιριάζει.


·         Πατέρας: Ηλικία 40-50 ετών. Είναι ένας από τους καλύτερους πολεμιστές στο Westeros με πολύ μεγάλη φήμη. Απαιτεί υπακοή στο πεδίο μάχης και στο σπίτι του. Σημαντικός χαρακτήρας που θα παίξει ρόλο στην ιστορία.

Ίσως η παραπάνω περιγραφή να ταιριάζει στον Randyll Tarly πατέρα του Sam όπου ήταν πολύ καλός πολεμιστής και διάσημος που απώθησε τον Robert και τον στρατό του στην μάχη του Ashford.

Οι τρεις επόμενοι που ζητούνται για το cast ίσως αναφέρονται στην μητέρα, αδερφή και αδερφό του Sam.


·         Μητέρα: Ηλικίας 50 ετών, πολύ γλυκιά και λίγο στρουμπουλή
·         Αδερφή: Ηλικίας περίπου 20 ετών, ευγενική και πολύ φιλική.
·         Αδερφός: Ηλικίας 20 ετών περίπου. Αθλητικός, πολύ καλός στο κυνήγι και εξαιρετικός με το σπαθί. Είναι το αγαπημένο παιδί του πατέρα του.

Επίσης αναζητούν και κάποιον για τον ρόλο ενός Ιερέα.


·         Ιερέας: Ηλικίας 40-50 ετών. Πρώην πολεμιστής όπου βρήκε την θρησκεία και την ακολούθησε. Βοηθάει κυρίως τους φτωχούς στις πόλεις.


Η περιγραφή ταιριάζει με τον Septon Meribald, αλλά πιο πιθανόν ήταν να εμφανιστεί σε αυτή την season παρά στην επόμενη.


Μερικοί ρολόι που αναζητούν ακόμη είναι μια ηγετική γυναικα, κάποιους ιερείς και εναν γερο πολεμιστή. Τέλος αναζητούν και τρία παιδιά. Έναν ηλικίας 10-12 ετών όπου θα υποδυθεί έναν οχτάχρονο, έναν δωδεκάχρονο επίσης και έναν εφτά χρόνο. Λέτε να δούμε κανένα νέο flashback στην 6η season? Υπομονή....!Οι παραπάνω εικασίες είναι καθαρά υποθετικές από το watchersonthewall.com και δεν είναι επιβεβαιωμένες πως τα πρόσωπα που αναζητούν με την ανακοίνωση αντιστοιχούν στα παραπάνω ονόματα.
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.