Ο David Benioff μίλησε για την μεγάλη συνάντηση του 7ου επεισοδίου!Όσοι έχουν διαβάσει τα βιβλία σίγουρα περίμεναν αρκετό καιρό για αυτή την συνάντηση. Βλέπουμε σε αυτή την season την ιστορία του Tyrion να ''τρέχει'' πιο γρήγορα σε σχέση με τα βιβλία με αποτέλεσμα να γίνει αυτή η μεγάλη συνάντηση με την Daenerys. Μιλώντας στο EW o David Benioff ανέφερε πως έχει σκοπό να τρέξει αυτή την ιστορία σε αυτή τη season.

'' Είμαστε ειλικρινά πολύ ενθουσιασμένοι που αυτοί οι δύο χαρακτήρες που αγαπάμε τόσο πολύ, επιτέλους κοιτάζουν ο ένας τον άλλον στα μάτια. Ήταν κάτι που θέλαμε και εμείς οι ίδιοι να γίνει καθώς θεωρούμε πως είναι δύο από τους καλύτερους χαρακτήρες της σειράς. Ο λόγος που τρέξαμε την ιστορία αυτή ήταν γιατί δεν μπορούμε να περιμένουμε πότε θα τελειώσουν τα βιβλία, αλλά ούτε θέλουμε να σπαταλήσουμε 4 seasons στη Meereen φτάνοντας στο τέλος να κάνουμε 9 seasons την σειρά. Ήταν καιρός αυτοί οι δύο να συναντηθούν. Ίσως πολλούς να μην τους καλύπτει η παραπάνω εξήγηση, αλλά έτσι νιώθαμε εμείς πως είναι το σωστό. ''
Σίγουρα οι αναγνώστες ίσως να διαφωτίστηκαν λίγο στην απορία τους γιατί οι παραγωγοί τρέξανε το συγκεκριμένο σημείο. Σίγουρα θα συμφωνήσουμε πως οι επιλογές της Daenerys μέχρι τώρα δεν θεωρούνται οι καλύτερες με άσχημα αποτελέσματα συνήθως, οπότε θα της χρειαζόταν κάποιος να της πει πως διοικείτε ένα βασίλειο.


'' Πάντα θα υπάρχουν ορισμένοι fans που θα θεωρούν ότι είναι προσβλητικές οι αλλαγές '' τόνισε ο Benioff και συμπλήρωσε '' Δεν μπορούμε όμως σε ότι κάνουμε να φοβόμαστε τις αντιδράσεις κάποιων. Πιστεύω πως κάνουμε ότι θεωρούμε καλύτερο για την σειρά και νομίζω ότι αρκετός κόσμος συμφωνεί μαζί μας. ''


Μάλλον ήρθε η στιγμή για τους αναγνώστες να διαχωρίσουν βιβλία και σειρά, καθώς ναι μεν η σειρά βασίζετε στα βιβλία αλλά είναι δύο διαφορετικά είδη όπου δεν γίνετε πλέον να συγκριθούν. Τέλος το EW τόνισε πως τις επόμενες εβδομάδες θα υπάρξει σκηνή που θεωρείται ίσως η καλύτερη σκηνή της 5ης season.... Αναμένουμε λοιπόν....! 
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.