Ο Dean-Charles Chapman μιλάει για την ερωτική σκηνή του Tommen και της Margaery!

Λίγα πράγματα προκαλούν έντονα συναισθήματα περισσότερο από ό, τι μια σκηνή σεξ μεταξύ ενηλίκων. 

Ο Dean-Charles Chapman, ο νεαρός άνδρας που έχει το ρόλο του  Tommen Baratheon, είχε μία από αυτές τις σκηνές την περασμένη Κυριακή το βράδυ, κατά τη διάρκεια του 3ου επεισόδιου "High Sparrow."Ο Chapman, ο οποίος είναι 17 ετών, μίλησε στο MTV για αυτή τη σκηνή.

   
"Ήταν πολύ ενοχλητικό. Κανονικά, όταν παίζω στην τηλεόραση δεν παρακολουθώ τις δικές μου σκηνές. Αλλά ήταν τόσο μεγάλη σκηνή για τον χαρακτήρα μου, που όταν διάβασα το σενάριο, σοκαρίστηκα. "

 Ο ηθοποιός ανέφερε πώς ήταν νευρικός όταν προσποιείται ότι παντρεύεται την Natalie Dormer, οπότε μπορείτε να φανταστείτε πώς πρέπει να ήταν μια σκηνή σεξ μαζί της. Όσον αφορά την 33 χρονών Dormer, ο Chapman είχε να πει:

    
"Η Natalie είναι μία πολύ όμορφη γυναίκα, έκανε τα πάντα να είναι τελείως απλά. Είναι πραγματικά περίεργο ως θεατή να παρακολουθεί, επειδή ο Tommen είναι ένα νεαρό παιδί. Η Margaery είναι έξυπνη γυναίκα και ξέρει τη δύναμη μπορεί να πάρει από αυτόν ... Αλλά είναι καλό για μένα."

 "Στα 17, αν μου πρόσφεραν ένα ρόλο σε μια σειρά όπου θα είχα μια σκηνή σεξ με μία από τις πιο όμορφες γυναίκες στο Χόλιγουντ, θα άρπαζα την ευκαιρία."

Για χάρη του Chapman, οι παραγωγοί David Benioff και Dan Weiss έκαναν τα πάντα για να βεβαιωθούν ότι η σκηνή θα γυριζόταν χωρίς κανένα πρόβλημα και στη συνέχεια έκαναν την κίνηση, περιορίζοντας τους ανθρώπους που θα βρίσκονταν πίσω από τις σκηνές κατά τη διάρκεια γυρισμάτων. Ο Chapman έπρεπε επίσης να συνηθίσει να είναι σχεδόν γυμνός μπροστά σε μια γυμνή πανέμορφη γυναίκα.Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.