Ο Finn Jones μιλάει για την σεξουαλικότητα του Loras Tyrell

Υπήρξε πολλή διαμάχη αυτή την εβδομάδα στο Game of Thrones, για το σεξ και τη σεξουαλικότητα.  

Υπάρχουν φαν που δεν είναι πολύ ικανοποιημένοι με τον τρόπο που η σειρά έχει χειριστεί την ομοφυλοφιλία του Loras Tyrell. Μέχρι τώρα, το King’s Landing ήταν μια μάλλον ανοιχτά παρακμιακή κοινωνία, ιδίως μεταξύ των ανώτερων τάξεων.  

Ο Finn Jones σε μια νέα συνέντευξη στο Vulture συζήτησε για τους νέους νόμους της Πίστης και υπέστει ένα σοκ μετά την σύλληψή του. 


"Δεν είναι παράνομο, αλλά ήταν πάντα ταμπού. Ο τρόπος που το βλέπω εγώ, στο Highgarden, είναι απλά πολύ ανοικτός και αποδεκτός ", δήλωσε ο Τζόουνς. "Το να είσαι γκέι, ή λεσβία δεν είναι αφύσικο. Είναι ελεύθερα τα πράγματα. Δεν θέλω όμως να πω ότι είναι και το καλύτερο. Στο Dorne θα μπορούσαν να γίνονται χειρότερα σε σχέση με το Highgarden αλλά και οι δύο περιοχές είναι πολύ ελεύθερες στις ομοφυλοφιλικές σχέσεις."
 
Η σειρά επέλεξε την ιστορία των Tyrells, έτσι ώστε να δικαστεί περισσότερο η σεξουαλικότητα του Loras παρά η Margaery για τα ψέματά της. Ένα από τα πράγματα που η σειρά κατηγορείται, είναι για την τακτική να μειώνει τις γυναίκες σε αντικείμενα του σεξ, και είναι αντι-φεμινιστική. Έτσι στο τέλος, η Margaery συνελήφθη για ψέματα για την προστασία του Loras κατά τη διάρκεια της δίκης. Όταν ρωτήθηκε γιατί ο Loras έγινε πιο απρόσεκτος και ξέρει ο καθένας με ποιον κοιμάται, ο Τζόουνς απάντησε ότι, μετά το θάνατο του Renly, ο Loras έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του.

 
Loras δεν είναι ηλίθιος" λέει ο Jones. "Αλλά ο τρόπος που το βλέπω εγώ, είναι ότι αυτός είναι ένας χήρος. Η ζωή του ήταν περιτριγυρισμένη από τον Renly, και μετά το θάνατό του, ο ίδιος αισθάνεται πολύ απομονωμένος, και ψάχνει για οποιοδήποτε είδος δέσμευσης, να τον κάνει να αισθανθεί ξανά καλά. Έτσι έπεσε στα χέρια του Olyvar που είχε τα δικά του κίνητρα."


 "Το Westeros δεν είναι έτοιμο για ένα κίνημα με ομοφυλόφιλους. Όχι στο King’s Landing τουλάχιστον", λέει ο Jones. "Στο Highgarden και στο Dorne, ήδη το ζουν. Οπουδήποτε αλλού; Πρέπει να υπάρξει μια πολύ μεγάλη αλλαγή, για να γίνει αυτό και πολλοί άνθρωποι μπορεί να πεθάνουν. "
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.