Ποια είναι η καλύτερη επιλογή για την ολοκλήρωση του Game of Thrones ;

Ο Κιτ Harington (Jon Snow) πρόσφατα έδωσε συνέντευξη στο IGN

 Σε αυτή την τελευταία συνέντευξη, ο Harington μίλησε για την δυνατότητα το Game of Thrones να γίνει ταινία μεγάλου μήκους, και πιστεύει ότι θα μπορούσε να πάει καλά.

   
"Νομίζω ότι είναι δυνατόν. Νομίζω ότι προσφέρεται πολύ καλά για το σινεμά. Πρόσφατα προβλήθηκε σε IMAX και η εμπειρία που αποκομίσαμε ήταν εκπληκτική."

Το θέμα του Game of Thrones να γίνει ταινία έχει πολυσυζητηθεί πολλές φορές. Ο George R.R. Martin από την πλευρά του, είναι υπέρ της ολοκλήρωσης της σειράς με μια ταινία . Η λογική του ήταν ότι, όπως τα βιβλία παίρνουν όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις, έτσι και η σειρά θα χρειαστεί μεγαλύτερο προϋπολογισμό για να γίνει σωστή δουλειά. Οι δράκοι γίνονται πολύ μεγάλοι όπως είχε πει παλιότερα. 

 Το HBO, από την άλλη πλευρά, δεν είναι τόσο ενθουσιασμένο με την ιδέα. Ο Michael Lombardo, Πρόεδρος του δικτύου προγραμματισμού, έχει πει ότι αν τελειώνει η σειρά με μια ταινία θα ήταν άδικο για τους συνδρομητές που έχουν πληρώσει για να την παρακολουθήσουν μέχρι το τέλος. Σύμφωνα με τον Lombardo, ζητώντας από τους συνδρομητές να πληρώνουν χρήματα για να δουν το τέλος στην μεγάλη οθόνη θα είναι σαν να τους κοροιδεύει. Κατόπιν πάλι, η προβολή της σειράς στις οθόνες IMAX ήταν πολύ επιτυχής, και μερικές από τις πιο επικές στιγμές θα φαίνονται φανταστικά σε μια πολύ μεγάλη οθόνη όπως του σινεμά. Μέρος του Game of Thrones είναι τόσο συναρπαστικό επειδή μπορούν να αντέξουν οικονομικά και να δώσουν το χρόνο ώστε να διερευνήσουν τα στοιχεία για τους χαρακτήρες, για τον κόσμο, και την υπόθεση. Μια ταινία δύο ή τριών ωρών, θα πρέπει πραγματικά να επικεντρωθεί στις μεγάλες στιγμές σε βάρος των μικρότερων. Χωρίς όλα αυτά, μια Game of Thrones ταινία μπορεί να μοιάζει με ένα οποιοδήποτε άλλο blockbuster.


Ο Harington, συνεχίζοντας τη συνέντευξή του στο IGN, εξέφρασε παρόμοια συναισθήματα.

   
"Δεν μπορώ να σας πω αν θα γίνει ποτέ αυτό. Δεν μπορώ να σας πω αν θα ήθελα ποτέ να το κάνουμε αυτό. Αν θέλουν να ρίξουν εκατομμύρια δολάρια σε μια ταινία δύο ωρών στο μέλλον πιστεύω ότι θα έπρεπε να είναι για το αποκορύφωμα της σε κάτι, όχι μια ολόκληρη σειρά στριμωγμένη σε δύο ώρες. Αυτό δεν θα έχει πολύ νόημα."
 


Εσάς ποια είναι η γνώμη σας ; θα θέλατε να αλοκληρωθεί το Game of Thrones με μία ταινία ; 

Διαβάστε εδώ τις εντυπώσεις μας από την προβολή της πρεμιέρας του Game of Thrones για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο κινηματογράφο!  

Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.