Η Διάγνωση της ψυχικής υγείας των χαρακτήρων του Game of Thrones!

Εάν είστε κάποιος που θέλει να εφαρμόσει την γνώση του σε ένα φανταστικό κόσμο, αυτή η ιστορία είναι σίγουρα για σας. Το MTV News μίλησε πρόσφατα με έναν θεραπευτή και σύμβουλο Ψυχικής Υγείας, σχετικά με την ψηχική υγεία των χαρακτήρων του Game of Thrones.

Η συνέντευξη περιλαμβάνει κυρίως τους Lannisters. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Joffrey είναι μια σπάνια περίπτωση ενός προβληματικού χαρακτήρα. Προβλήματα υπάρχουν και στους γονείς του, την Cersei (με οριακή διαταραχή προσωπικότητας) και Jaime (με ναρκισσισμό). Είναι σχεδόν κυριολεκτικά φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο:


    Ο Ναρκισσισμός διακατέχει την οικογένεια, πάρα πολύ: ο Tywin φέρεται ως ο «χειρότερος» της οικογένειας, ενώ ο Tyrion είναι πολύ εγωκεντρικός αλλά πιο ήρεμος σε σχέση με τους υπόλοιπους συγγενείς του. Από την άλλη πλευρά, οι Starks τους πιάνει συχνά κατάθλιψη.

    Η Sansa είναι σαφώς σε ύφεση, αλλά επηρεάζεται εύκολα. Η Catelyn είχε και αυτό, κατά καιρούς. Ο Jon Snow γνώρισε μια μεγάλη απώλεια, η οποία είναι ένα έναυσμα για την κατάθλιψη και υπάρχει επίσης μια έκφραση του προσώπου του, η οποία το MTV το περιγράφει ως εμφάνιση δυστυχίας.

Παρά το γεγονός ότι έχει καταγωγή από τον διαβόητο «τρελό Βασιλιά», η Daenerys είναι σχετικά εντάξει. Ίσως αυτό που λένε για τους Targaryens είναι μια κορώνα-γράμματα μεταξύ ιδιοφυίας και τρέλας. Δυστυχώς, αυτό δεν φαίνεται να την βοηθάει στο να γίνει ένας μεγάλος ηγέτης του λαού της αυτή τη σεζόν.
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.