Οι αγνοούμενοι χαρακτήρες του Game of Thrones και οι πιθανότητες να επιστρέψουν!

 Πού να βρίσκονται τώρα αρκετοί από τους πρωταγωνιστές του Game of Thrones ;

Πολλοί από τους χαρακτήρες που είδαμε στις προηγούμενες σεζόν παραμένουν «Αγνοούμενοι».

Η εκτίμηση για το πόσες πιθανότητες υπάρχουν για να επιστρέψουν οι αγνοούμενοι χαρακτήρες του Game of Thrones έχει να κάνει μόνο σε ότι έχει σχέση την σειρά και όχι με τα βιβλία.

Gendry


Τελευταία φορά που τον είδαμε: Ήταν στο 10ο επεισόδιο της 3ης σεζόν, όταν ο Ser Davos τον έσωσε από βέβαιο θάνατο.

Οι πιθανότητες να επιστρέψει είναι 90% και σίγουρα, οι δημιουργοί αυτού του εξαιρετικού προγράμματος δεν θα μας αφήσουν να θυμόμαστε για τελευταία φορά τον Gendry πάνω σε μία βάρκα.Η Αδελφότητα Χωρίς λάβαρα


Τελευταία φορά που τους είδαμε: Ήταν στο 7ο επεισόδιο της 3ης σεζόν.
 
Οι πιθανότητες να επιστρέψουν είναι 30%. Beric, Anguy και Thoros ήταν σημαντικοί χαρακτήρες στην 3η σεζόν και είναι δύσκολο να κατανοήσει κανείς ότι υπάρχει μεγάλη περίπτωση να μην τους ξαναδούμε. Ωστόσο, αν η πρόθεση ήταν να εμφανιστούν μόνο ως ένα σημαντικό μέρος της Arya, τότε υποθέτω ότι η αποστολή τους ολοκληρώθηκε.


The Blackfish


Τελευταία φορά που τον είδαμε: Ήταν στο 9ο επεισόδιο της 3ης σεζόν στο Κόκκινο Γάμο όταν
συμπτωματικά βγήκε έξω για να κατουρήσει σε ένα δέντρο, πριν αρχίσει η σφαγή των Stark.

Οι πιθανότητες να επιστρέψει είναι 50%. Ο Brynden μπορεί να ήταν ένας σημαντικός χαρακτήρας αλλά οι πιθανότητες να τον δούμε πάλι δεν είναι πολλές. Φυσικά είναι πιθανό να είναι ακόμα ζωντανός, και ελπίζουμε ότι θα επανεμφανιστεί.


Edmure Tully


Τελευταία φορά που τον είδαμε: Ήταν στο 9ο επεισόδιο της 3ης σεζόν όταν πήγαινε προς το κρεβάτι πριν από τη σφαγή στο γάμο του.

Αυτή τη στιγμή θεωρείτε ότι είναι σε κάποιο μπουντρούμι των Frey και οι πιθανότητες να επιστρέψει είναι 30%. Αν οι παραγωγοί δεν σκεφτούν να κάνουν κάτι σημαντικό που να έχει ρόλο στην ιστορία τότε πολύ δύσκολα θα τον ξαναδούμε.


Walder Frey


Τελευταία φορά που τον είδαμε: Ήταν στο 10ο επεισόδιο της 3ης σεζόν όταν συζήταγε με τον Roose Bolton μετά την σφαγή των Starks.

Οι πιθανότητες να επιστρέψει είναι 40% και αυτό λόγω της ηλικίας του πιο πολύ (90 χρονών) και όχι λόγω της ιστορίας του.Balon Greyjoy


 Τελευταία φορά που τον είδαμε: Ήταν στο 10ο επεισόδιο της 3ης σεζόν, ανοίγοντας ένα παράθυρο.

 Οι πιθανότητες να επιστρέψει είναι 80% αν και η αποτυχία να σωθεί ο Theon και η απότομη εξαφάνιση της Yara, φαίνεται ότι έχει πάει πίσω την ιστορία των ανθρώπων του Pyke.


Yara Greyjoy

  
Τελευταία φορά που την είδαμε: Ήταν στο 6ο επεισόδιο της 4ης σεζόν, όταν πήγε να σώσει τον αδερφό της Theon.

Οι πιθανότητες να επιστρέψει είναι 70% και θα γίνει εφόσον έχει να παίξει κάποιο σημαντικό ρόλο στην ιστορία.


Benjen Stark


Τελευταία φορά που τον είδαμε: Ήταν στο 3ο επεισόδιο της 1ης σεζόν, όταν θα έφευγε μακριά πέρα από το Τείχος. Φυσικά δεν επέστρεψε ποτέ.

Οι πιθανότητες να επιστρέψει είναι 30%. Το ποσοστό αυτό παραμένει σε χαμηλά επίπεδα, λόγω ότι αν δεν έχει να παίξει κάποιο ρόλο αργότερα, δύσκολα θα εμφανιστεί ξανά. Ίσως τον ξαναδούμε στην S6 ή ακόμα και στην S7. Η εξαφάνισή του παραμένει ένα μυστήριο


Rickon Stark


 Τελευταία φορά που τον είδαμε: Ήταν στο 9ο επεισόδιο της 3ης σεζόν σε ένα πύργο μαζί με τον αδελφό του Bran, τον Hodor, την Osha, και τα αδέρφια Reed.

 Θεωρείται ότι πήγε στους Umber. Οι πιθανότητες να επιστρέψει είναι 70% και το πιο πιθανό είναι να συμβεί αυτό, απλά το θέμα είναι το πότε.

 Η άμεση ανησυχία είναι εάν ή όχι οι umbers μπορούν να τον κρατήσουν ασφαλή από όλη την αναταραχή ενώ ωριμάζει και μαθαίνει να χρησιμοποιεί ένα σπαθί.


Osha


Τελευταία φορά που την είδαμε: Ήταν στο 9ο επεισόδιο της 3ης σεζόν που θα συνόδευε τον Rickon στον Οίκο Umber.

Οι πιθανότητες να επιστρέψει είναι 70% όσες έχει και ο Rickon μιας και τον έχει υπό την προστασία της. 


Bran, Hodor και Meera Reed 


Τελευταία φορά που τους είδαμε: Ήταν στο 10ο επεισόδιο της 4ης σεζόν.

Ο Bran θεωρείται ότι μαθαίνει να πετάει. Οι πιθανότητες να επιστρέψουν είναι 100% και το πιο πιθανό είναι να συμβεί στην 6η σεζόν. 
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.