Διαγωνισμός για τα βιβλία του George R. R. Martin!

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό του Μεταίχμιο για τα βιβλία Ο δράκος του πάγου και Ο ιππότης των Επτά Βασιλείων του διάσημου George R. R. Martin, απάντησε σωστά στην ερώτηση και κέρδισε υπέροχα δώρα!

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ

Ο Δράκος του πάγου είναι το μοναδικό εφηβικό βιβλίο που έγραψε ο George R. R. Martin, το οποίο λειτουργεί ως μια εισαγωγή στη λογοτεχνία του φανταστικού, με εικονογράφηση του Luis Royo, του διάσημου Ισπανού ζωγράφου και σχεδιαστή κόμικς.

Ο Ιππότης των Επτά Βασιλείων ή οι Περιπέτειες του Ντανκ και του Εγκ, όπως είναι γνωστές οι επιμέρους νουβέλες, λαμβάνουν χώρα περίπου ενενήντα χρόνια πριν από τα γεγονότα που διαδραματίζονται στο Game of Thrones. Είναι ο ίδιος κόσμος κι όμως τόσο διαφορετικός, λες κι η ιστορία κρατάει την ανάσα της από τη στιγμή που πέθανε η τελευταία δράκαινα μέχρι την επανεμφάνιση των δράκων στο Γουέστερος. Όσο οι δράκοι λείπουν, οι άνθρωποι αναλαμβάνουν να γεμίσουν το κενό, αναζητώντας –κι ενίοτε νιώθοντας– δράκους με τη μορφή ανθρώπων, πράγμα που συχνά οδηγεί σε αιματοχυσία…». Δες περισσότερα ΕΔΩ.

Στη σειρά των βιβλίων του George R. R. Martin με τίτλο Το Παιχνίδι της Φωτιάς και του Πάγου είναι βασισμένη η μεγαλύτερη τηλεοπτική επιτυχία των τελευταίων χρόνων, το Game of Thrones! H σειρά έχει κερδίσει την καρδιά εκατομμυρίων θεατών σε ολόκληρο τον κόσμο! Ο George R. R. Martin έχει τιμηθεί με πολυάριθμα βραβεία ενώ έχει συμπεριληφθεί στη λίστα του περιοδικού Time με τα «100 άτομα που ασκούν τη μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως» για το έτος 2011. Είμαστε σίγουροι πως θα μαγέψει κι εσένα!

Μη χάνεις χρόνο λοιπόν! Απάντησε στην ερώτηση και ίσως είσαι ανάμεσα στους νικητές!


Η ΕΡΩΤΗΣΗ
Πόσα χρόνια πριν από τα γεγονότα του Game of Thrones διαδραματίζονται οι περιπέτειες του Ντανκ και του Εγκ στο βιβλίο Ο Ιππότης των Επτά Βασιλείων;


ΤΑ ΔΩΡΑ
• Ένας (1) τυχερός θα κερδίσει νεανικά βιβλία των εκδόσεων Μεταίχμιο της επιλογής του, αρχικής αξίας 50 ευρώ.
• Πέντε (5) τυχεροί θα κερδίσουν ένα από τα δύο βιβλία του George R. R. Martin Ο δράκος του πάγου ή Ο ιππότης των Επτά Βασιλείων.


Στείλε με e-mail την απάντηση στην παραπάνω ερώτηση, μαζί με τα στοιχεία σου (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, e-mail), στο info@metaixmio-young.gr έως τις 7 Ιουνίου 2015.

Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στον διαδικτυακό τόπο του www.metaixmio-young.gr στις 8 Ιουνίου 2015. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν και ηλεκτρονικά.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σου, διάβασε προσεκτικά τους όρους του διαγωνισμού:


Όροι διαγωνισμού
Από την κλήρωση αποκλείονται όλοι οι εργαζόμενοι των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου βαθμού.

Σε περίπτωση που κάποιος από τους τυχερούς δεν αποδεχτεί κάποιο από τα δώρα, αυτό μεταβιβάζεται στον πρώτο επιλαχόντα και ούτω καθεξής. Το δώρο δεν μεταβιβάζεται σε άλλο συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο του νικητή.

Με τη συμμετοχή σας στον διαγωνισμό αποδέχεστε αυτομάτως να λαμβάνετε ενημέρωση για τις εκδόσεις και τις εκδηλώσεις των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.

Οι νικητές μπορούν να παραλάβουν τα δώρα τους είτε από τον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα) είτε από το ΟΞΥΓΟΝΟ (Ολύμπου 81, Θεσσαλονίκη). Όσοι νικητές κατοικούν στην υπόλοιπη Ελλάδα, θα λάβουν τα δώρα τους ταχυδρομικά κατόπιν συνεννόησης.
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.