Δυσαρεστημένη η εκδότρια του GRR Martin για τις αλλαγές στην σειρά από τα βιβλία.


Πριν ακόμα αρχίσει η 5η season γνωρίζαμε πως θα υπάρχουν αλλαγές πλέον σε σχέση με τα βιβλία. Πολλοί fans των βιβλίων που λατρεύουν την σειρά έχουν δυσαρεστηθεί με την τύχη κάποιων χαρακτήρων σε σχέση με τα βιβλία, αλλά και με τις γενικότερες αλλαγές που κάνουν οι παραγωγοί David Benioff και D.B. Weiss.

Στην μερίδα με τους δυσαρεστημένους κυρίως fans μέχρι τώρα, ήρθε να προστεθεί και η εκδότρια του Martin, Jane Johnson. Συγκεκριμένα μέσω του λογαριασμού της στο twitter δημοσίευσε την Δευτέρα την δυσαρέκσειά της με το πως φαίνεται αλλά και την πορεία του χαρακτήρα του Loras στην σειρά σε σχέση με τα βιβλία.
Μετά την δημοσίευση αυτή δεν άργησαν να έρθουν και οι πρώτες ερωτήσεις από fans για την ερμηνεία του tweet της.

Δεν φαίνεται να έχει άδικο σε αυτό, καθώς στην περίπτωση του Ser Loras υπάρχει μεγάλη διαφοροποίηση από τα βιβλία καθώς στην σειρά έχουν επικεντρωθεί πιο πολύ στις ερωτικές του προτιμήσεις.


Η Johnson μετά την τελευταία σκηνή του 4ου επεισοδίου με τον Ser Barristan έκανε άλλη μία δημοσίευση στο twitter της


Το συγκεκριμένο tweet είχε ανάμικτα σχόλια καθώς άλλοι fans συμφωνούσαν και άλλοι σχολίαζαν πως δεν μπορεί να δυσανασχετεί καθώς ο Martin εκτός από συγγραφέας είναι και συμπαραγωγός στην σειρά οπότε θα μπορούσε να συμφωνήσει ή να διαφωνήσει με τις αλλαγές αυτές.

Η πορεία του Ser Barristan από ότι φάνηκε κόπηκε νωρίς στην σειρά σε σχέση με τα βιβλία, ένας χαρακτήρας που θα λείψει πολύ στην Dany και κυρίως οι συμβουλές του. Οι παραγωγοί David Benioff και D.B. Weiss σίγουρα κάποιο σχέδιο θα έχουν στο μυαλό τους για τις αλλαγές αυτές, καθώς όπως έχουν δηλώσει το τέλος του Game of Thrones θα πηγαίνει προς το τέλος που έχει και ο Martin στο μυαλό του για τα βιβλία.

[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.