Έφτασαν στις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ τα βιβλία του GRR Martin.Κάνε τώρα την παραγγελία σου και απόκτησέ τα την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας τους!

Στις 2 Ιουνίου 2015, δύο συναρπαστικά βιβλία του πολυβραβευμένου George R. R. Martin, συγγραφέα του έπους φαντασίας Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου στο οποίο βασίστηκε η δημοφιλής σειρά Game of Thrones, έρχονται κοντά σας από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.

Για τους νεαρούς αναγνώστες, Ο Δράκος του πάγου, το μοναδικό εφηβικό βιβλίο που έγραψε ο George R. R. Martin, το οποίο λειτουργεί ως μια εισαγωγή στη λογοτεχνία του φανταστικού. Μια αξέχαστη ιστορία θάρρους, αγάπης και θυσίας, εικονογραφημένη από τον διάσημο ζωγράφο και σχεδιαστή κόμικς Luis Royo.


Για τους μεγαλύτερους, Ο ιππότης των επτά βασιλείων, το εξαιρετικό προοίμιο τουGame of Thrones, τρεις ιστορίες που εκδίδονται για πρώτη φορά στα ελληνικά, σε έναν τόμο. Οι περιπέτειες αυτές λαμβάνουν χώρα σχεδόν έναν αιώνα πριν από τα γεγονότα του Game of Thrones και αφηγούνται την εποχή που η δυναστεία των Ταργκάρυεν εξακολουθούσε να κατέχει τον Σιδερένιο Θρόνο και οι μνήμες από την ύπαρξη της τελευταίας δράκαινας παρέμεναν ακόμη ζωντανές. Ο νεαρός, αφελής, αλλά γενναίος περιπλανώμενος ιππότης σερ Ντάνκαν ο Ψηλός υπερέχει των αντιπάλων του– αν όχι σε πείρα, σίγουρα σε ανάστημα. Στις περιπέτειές του τον συνοδεύει ο μικροσκοπικός του ακόλουθος, ένα αγόρι ονόματι Εγκ– του οποίου το πραγματικό όνομα (και επτασφράγιστο μυστικό) είναι Αίγκον Ταργκάρυεν. Παρόλο που σε ολόκληρο το Γουέστερος δύσκολα θα έβρισκε κανείς πιο απίθανους ήρωες, το μέλλον επιφυλάσσει σε αυτούς τους δύο ένα σπουδαίο πεπρωμένο… καθώς και ισχυρούς εχθρούς, βασιλικές ίντριγκες κι εξωφρενικά κατορθώματα.


Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σου δίνουν την ευκαιρία να δεσμεύσεις από τώρα τα δικά σου αντίτυπα και να είσαι ανάμεσα στους πρώτους που θα διαβάσουν τα πολυαναμενόμενα βιβλία! Επισκέψου το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.metaixmio.gr, κάνε την παραγγελία σου. (περιηγηθείτε στο νεανικό μας site www.metaixmio-young.gr, για να επιλέξετε το βιβλίο).

Μπες τώρα στον συναρπαστικό κόσμο του George R. R. Martin.

Πηγή: metaixmio.gr
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.