Η Gwendoline Christie μιλάει για την εσωτερική αναταραχή της Brienne!

To Making Game of Thrones, η επίσημη σελίδα της παραγωγής για την σειρά, δημοσίευσε μια συνέντευξη με την Gwendoline Christie στον απόηχο του επεισοδίου της προηγούμενης εβδομάδας "High Sparrow."

Σε αυτό το επεισόδιο είδαμε μία από τις καλύτερες σκηνές της Christie μέχρι σήμερα, στην οποία έδωσε ένα μονόλογο για πώς και γιατί έγινε τόσο πιστή στο Renly Baratheon.

Η συνέντευξη ακόμη επικεντρώθηκε και στο πώς ο Littlefinger την χτύπησε σε ένα αδύναμο σημείο, εστιάζοντας στις αποτυχίες του παρελθόντος της.

  "
Εκείνη μπήκε σε αυτή την κατάσταση με τη δύναμη, την αποφασιστικότητα και τη θετικότητα ότι θα σώσει την Sansa αλλά τελικά αυτό δεν συνέβη. Ταπεινώθηκε από αυτόν τον άνθρωπο με αυτά που της είπε" ανέφερε η Gwendoline.

 Η Christie σημειώνει επίσης πως η Brienne βλέπει κάτι από τον εαυτό της στον Podrick, "κάποιος που έχει περιθωριοποιηθεί ως ακατάλληλος για να γίνει ιππότης."

 
"Η Brienne της Tarth είναι στην πραγματικότητα ισχυρή ? Ίσως μέχρι ένα σημείο. Όλες οι γυναίκες μπορούν να ταυτιστούν μαζί της επειδή θέλει να αγαπιέται με τον τρόπο που όλα τα ανθρώπινα όντα - αρσενικό ή θηλυκό - θέλουν να αγαπηθούν. Βλέπουμε την αγνότητα της ανθρωπότητας της, και ότι είναι κάτι που δεν είναι τόσο μακριά από όλους μας."


"Ο μονόλογος της εκφράζει μια θλίψη και ένα συναίσθημα ως χαρακτήρας. Αγγίζει επίσης εν συντομία τη σχέση της Brienne με του Jaime , επαινώντας τις σχέσεις μεταξύ ανδρών και γυναικών, που υπάρχουν εδώ και καιρό."

Γενικότερα η Brienne πέρασε πολλά στο παρελθόν και αυτό την έκανε σκληρή, αλλά κατα βάθος είναι μια γυναίκα με αισθήματα.  
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.