Το HBO δημοσίευσε επτά νέες εικόνες από το 5ο επεισόδιο ''Kill The Boy''


Η προβολή του 5ου επεισοδίου της 5ης season θα προβληθεί σε λίγες μέρες και μετά το sneak peak κλιπ μερικών δευτερολέπτων που διέρρευσε, το HBO έδωσε στην δημοσιότητα 7 νέες εικόνες για το επεισόδιο.
Στην παραπάνω εικόνα βλέπουμε τους Boltons, πατέρα και γιο να συζητούν. Σίγουρα ο πρεσβύτερος Bolton θέλει να δίνει συμβουλές και να κρατάει σε εγρήγορση τον Ramsey που του είναι απόλυτα πιστός. όσο για την κεντρική εικόνα με την Sansa ας ελπίσουμε αυτή η ιστορία να έχει αίσιο τέλος δίπλα σε αυτόν τον πολύ επικίνδυνο χαρακτήρα.Εδώ βλέπουμε την Brienne κάπου στον δρόμο για το Winterfell όπου ελπίζει να βρει την Sansa και να την σώσει από τους Boltons.
Κάπου πέρα από την Στενή Θάλασσα βλέπουμε τον Tyrion ακόμη δεμένο στην βάρκα με τον Ser Jorah. Από ότι είδαμε κυρίως στο trailer του επόμενου επεισοδίου με τον Tyrion να μένει έκπληκτος κοιτώντας έναν από τους δράκους της Daenerys, πρέπει να βρίσκονται κάπου έξω από το Meereen.
Στην συγκεκριμένη εικόνα βλέπουμε την Πριγκίπισσα Shireen όπου σελώνει ένα άλογο. ίσως μετά την συγκινητική στιγμή με τον πατέρα της στο προηγούμενο επεισόδιο, η σχέση τους να έγινε πιο δυνατή και να πηγαίνει μαζί με τον Stannis στο Winterfell. Αν γίνει κάτι τέτοιο θα έχει ενδιαφέρον καθώς στα βιβλία η Shireen δεν ακολουθεί τον Stannis στην εκστρατεία του.

Στην παραπάνω εικόνα παρατηρούμε άλλη μία σκηνή με τον Maester Aemon και τον Sam. Βέβαια αν θα είναι παρόμοια με την προηγούμενη φορά όπου ο Maester έλεγε στον Sam για το παρελθόν του θα δούμε.Τέλος βλέπουμε τον Jon Snow με το δικό του χαρακτηριστικό και ίδιο βλέμμα που καταφέρνει να έχει στο 80% της σειράς. Αυτό μας φτάνει.

Υπομονή λοιπόν μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας για το νέο επεισόδιο με τίτλο '' Kill the Boy ''

Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.