Ο I. Rheon συμβουλεύει: Κρατήστε τον Ramsay απασχολημένο

Ο ηθοποιός Iwan Rheon μιλά για τον ρόλο του ως Ramsay και τα νέα δεδομένα με την εγκυμοσύνη της μητριάς του.


Ο Iwan πιστεύει ότι ο Ramsay πάντα ήθελε να νομιμοποιηθεί, αισθάνεται ότι του αξίζει αλλά εξακολουθεί να είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που του έχουν συμβεί. Είναι μια μεγάλη στιγμή όταν λαμβάνει τον σεβασμό του πατέρα του στην Τάφρο Cailin. Είναι επίσης αρκετά έξυπνος για να ξέρει τους τίτλους που τον περιμένουν μετά την διαδοχή.Για την σκηνή της παρουσίασης του Reek στο δείπνο ο Iwan λέει πως ο Rasmay είναι περφόρμερ αλλά και θέλει να κερδίσει ένα κομμάτι από την εξουσία πριν η Sansa δει τον Theon, μέχρι να ήθελε ο ίδιος τουλάχιστον. Το δείπνο ήταν μια θαυμάσια ευκαιρία για να κάνει και τους δύο να αισθανθούν απαίσια. Όλο αυτό είναι ένα παιχνίδι και ψάχνει συνεχώς για διασκέδαση. Όταν ο Roose βάζει ένα τέλος ο Ramsay σταματά να μιλά έστω κι αν δεν θέλει. Η δυναμική μεταξύ των δύο είναι άκρως ενδιαφέρουσα.


Στην ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Walda ο Ramsay σοκάρεται. Είναι κάτι υπαρκτό στο πίσω μέρος του μυαλού του και ήξερε ότι μπορεί να συμβεί αλλά δεν το περίμενε τόσο νωρίς. Αν και πλέον δεν είναι μπάσταρδος μέσα του ξέρει πως ένας νέος γιος μπορεί να αποτελέσει μεγάλη απειλή. Ο Iwan δεν θα πόνταρε στην επιβίωση αυτού του παιδιού ή της Walda ή οποιουδήποτε βρίσκεται τριγύρω.

Στην κουβέντα πατέρα – γιου μετά το δείπνο ο Iwan πιστεύει ότι ο Roose θέλει τον Ramsay για γιο του και πρέπει να τον χειραγωγήσει λίγο, είτε ο ίδιος περιμένει ένα γιο και ότι θα είναι ο κληρονόμος του, χρειάζεται ακόμα να κρατήσει τον Ramsay ευτυχισμένο. Έχει αποδειχθεί χρήσιμος. 
Ο Ιwan ως ηθοποιός θα ήθελε μια σκηνή με τον Jon. Δεν πιστεύει ο Snow να συμπαθήσει τον χαρακτήρα του αλλά λέει πως ο ίδιος θα τον λατρέψει. Σε σχετική ερώτηση για το αν θα πήγαινε καλεσμένος σε γάμο στο GoT ο ίδιος δεν όχι αλλά πιστεύει πως o Ramsay δεν θα μπορούσε να κρατήσει τον εαυτό του μακριά.
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.