Ο Iain Glen μίλησε για την ασθένεια του Jorah Mormont!

 Στο 5ο επεισόδιο του Game of Thrones είδαμε τον Jorah Mormont και τον Tyrion Lannister να δέχονται επίθεση από τους τρομακτικούς πετράνθρωπους.  

 Η πρώτη αντίδραση του Jorah ήταν να προειδοποιήσει τον Tyrion να μην αφήσει τους πετράνθρωπους να τον αγγίξουν, επειδή η ασθένεια που είχαν θα μπορούσε να εξαπλωθεί μέσω του δέρματος. Ο Tyrion έπεσε στο ποτάμι, αλλά ευτυχώς ο Jorah τον έσωσε από βέβαιο πνιγμό. Ωστόσο, στο τέλος  ο Jorah ανακαλύπτει ότι κόλησε από Οστρακιά.

 Ο ηθοποιός που απεικονίζει τόσο άριστα τον Jorah Mormont, ο Iain Glen, έδωσε συνέντευξη στο Entertainment Weekly. Το EW σημειώνει ότι όταν ο Glen διαπίστωσε ότι ο Jorah θα κόλλαγε αυτή την ασθένεια διαβάζοντας το σενάριο, αντέδρασε.

 
"Σκέφτηκα, Ωχ, εδώ έρχεται το πρόβλημα. Σε μια σειρά όπου οι παραγωγοί έχουν δείξει ότι μπορούν να σκοτώσουν οποιονδήποτε χαρακτήρα ανά πάσα στιγμή, είναι λογικό να αναμένεται ότι κανένας δεν είναι ασφαλής." Ο Glen πιστεύει ότι η Οστρακιά δεν είναι απαραίτητα μια θανατική ποινή, όπως η σειρά έχει δείξει και με την Shireen Baratheon που ζει με τη νόσο.

"Αλλά σε αυτή την ιστορία, πολλοί άνθρωποι έχουν πεθάνει από αυτό και λίγοι έχουν σωθεί. Έτσι, ποιος ξέρει; Ίσως υπάρχουν τρόποι για να σωθεί."

Ο Iain Glen έχει κάποια ελπίδα και ίσως εμφανιστεί σε αρκετές σκηνές ακόμη. Μέχρι πέρυσι, ο Jorah ήταν πάντα στο πλευρό της βασίλισσας, αλλά στην 5η σεζόν εμφανίζεται δίπλα στον Peter Dinklage.  

"Είναι το είδος του ηθοποιού που μου αρέσει πολύ", είπε ο Glen για τον Dinklage. "Μπορεί να είναι σοβαρός όταν χρειάζεται να είναι, αλλά είναι και αστείος."

Τέλος, ο Glen ανέφερε ότι θα συμμετάσχει αργότερα στη φετινή σεζόν σε μια σημαντική σκηνή.

Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.