Ο Ian McElhinney και ο Jacob Anderson μίλησαν για την τελική σκηνή με τους The Sons of the Harpy!

Προχθές το βράδυ στο νέο επεισόδιο του Game of Thrones, "The Sons of the Harpy" είδαμε κάποιες σημαντικές στιγμές.


Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε αποσπάσματα από τις συνεντεύξεις των ηθοποιών!

Ο Ian McElhinney μίλησε στο Entertainment Weekly για τη συγκλονιστική έξοδο του Ser Barristan Selmy, ενός χαρακτήρα που είναι ακόμα ζωντανός στα μυθιστορήματα.


Ο Θάνατος του Selmy από τους Sons of the Harpy μετά από τη μάχη που έδωσε, έκανε πολλούς από τους φαν των βιβλίων να μην το περιμένουν. Ο McElhinney παραδέχεται ότι είναι "απογοητευμένος", αλλά προσθέτει ότι "Νομίζω ότι θα πρέπει να το αποδεχθώ, όπως έχω αποδεχθεί, ότι οι απαιτήσεις της τηλεόρασης είναι διαφορετικές από αυτές των βιβλίων.

Αρκετές από τις αγαπημένες στιγμές του στην σειρά ήταν:


"Μια από τις αγαπημένες μου σκηνές μέχρι αυτό το σημείο ήταν η σκηνή όπου παρατάει τον βασιλιά Joffrey στην 1η σεζόν. Μου άρεσε πολύ το γυρίσμα αυτό. Θα ήθελα να συνεργαστώ περισσότερο με ανθρώπους σαν την Lena, για παράδειγμα. Θεωρώ ότι είναι εξαιρετικό που έφτασα σε αυτό το στάδιο. Η σκηνή όπου αφήνω την Daenerys και μετά δίνω μάχη, είναι ένα υπέροχο σκηνικό και μια υπέροχη σειρά για το τι συμβαίνει. Είναι πολύ καλογραμμένή η σκηνή και είμαι πολύ χαρούμενος με τον τρόπο που ήρθε το τέλος."Ο McElhinney και ο συμπρωταγωνιστής του Jacob Anderson μίλησαν στο TVGuide για τη μεγάλη σκηνή πάλης και το πώς τη δημιούργησαν σε ένα στενό χώρο, όπου οι Sons of the Harpy παγίδευσαν τον Grey Worm και τον Barristan.

 Ο Anderson λέει, "Ήταν πραγματικά δύσκολο και απαιτούσε μεγάλη εξάσκηση. Είχαμε ένα στενό και μικρό διάδρομο για να κάνουμε εξάσκηση και να συνηθίσουμε. Ήταν πολύ καλό να μάθουμε με αυτόν τον τρόπο. Έπρεπε όλα τα παιδιά να είμαστε πολύ προσεκτικοί μεταξύ μας."


Λέει επίσης ότι ήθελαν να αισθάνονται σαν να είχαν πέσει σε ενέδρα. Ο McElhinney εξηγεί ότι υπήρχε ένας κασκαντέρ εκεί γι 'αυτόν, αν χρειαζόταν. "Ολοι ήθελαν να συμμετέχουν χωρίς βοήθεια. Είναι πάντα πολύ πιο πιστευτό και πολύ πιο αποτελεσματικό όταν αυτό γίνεται."


 
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.