Η πίστη του Jaime Lannister προς την οικογένειά του!

Με τον Jaime και τον Bronn να κατεύθυνονται προς το Dorne αυτή την εβδομάδα σε μια αποστολή για να σώσουν την Myrcella, ο ηθοποιός Nikolaj Coster-Waldau έδωσε συνέντευξη στο Vulture και μίλησε για την πίστη του Jaime προς την οικογένειά του. 

Όταν ρωτήθηκε τι ήταν αυτό που τον παρακίνησε όσον αφορά την Myrcella, ο Coster-Waldau επισημαίνει αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Jaime μίλησε για τα παιδιά του με την Cersei και όταν κατάλαβε ότι η Myrcella κινδυνεύει έπρεπε να κάνει κάτι για να την σώσει.

 Ο Tywin του είπε κάποτε, "σε θέλω να γίνεις ο άνθρωπος που ήταν γραφτό να γίνεις." Αυτός δεν είναι σαφώς ο άνθρωπος που ο Tywin ήθελε να είναι, αλλά είναι ο εαυτός του. Μέρος αυτής της διαδικασίας περιλαμβάνει την ανάληψη της ευθύνης για τις ενέργειές του, γιατί η πραγματικότητα λέει, ότι αυτός είναι ο πατέρας των τριών παιδιών με το ένα να έχει ήδη πεθάνει.Όταν πρόκειται για τη σχέση μεταξύ των Lannisters, τα πράγματα περιπλέκονται, ας μην ξεχνάμε ότι ο  Tywin μισούσε τον Tyrion πάρα πολύ. Jaime θα κάνει τα πάντα για την οικογένειά του, είπε ο Coster-Waldau, και ενώ αγαπάει τον Tyrion, αν τον δει θα τον σκοτώσει. Η θεμελιώδης αξία στη ζωή τους είναι, τα πράγματα που κάνουμε για την αγάπη."

 Όσο για την Cersei που είναι "η γυναίκα που αγαπά," παρα την απόρριψη προς το πρόσωπό του κάνει αυτά που νιώθει και συγκρίνει τον εαυτό του με την Brienne.

 
"Είναι πεισματάρης όπως και η Brienne. Ξέρεις πώς η Catelyn Stark της ζήτησε να προσέχει τα παιδιά της; Λοιπόν, τα παιδιά προφανώς δεν θέλουν τη βοήθειά της. Και όμως αυτή συνεχίζει, χωρίς να είναι αυτό απαραίτητο. Έτσι, και για τον Jaime, είναι σπουδαίο ότι αγαπά την αδερφή του, και θέλει να κάνει τα πάντα για να είναι ασφαλή τα παιδιά τους."


Όταν ρωτήθηκε κατά πόσον ή όχι η Myrcella θα πρέπει να είναι η βασίλισσα στο King’s landing, όπως θα μπορούσε να είναι στο Dorne, ο Coster-Waldau επισημαίνει ότι υπάρχει μια μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα στο King’s landing. "Νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε την Cersei βασίλισσα αλλά κάτι τέτοιο είναι τρελό.  Όποιος θέλει να είναι βασιλιάς ή βασίλισσα, πρέπει να είναι λίγο τρελός."
 


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.