Η σεζόν του Jon Snow - Συνέντευξη στο OUT

Στο GoT κάποιοι χαρακτήρες ωθούνται στον ρομαντικό ρόλο του ήρωα. Η σειρά άρχισε με τον Ned Stark ο οποίος ξεκίνησε σε παραδοσιακή διαδρομή ενός καλού ήρωα, μετά το θάνατό του πήρε τη σκυτάλη ο Robb και με το θάνατό του ο ρόλος έχει πέσει στο μπάσταρδο του Winterfell, Jon Snow. Αυτή τη σεζόν τον βλέπουμε να ανεβαίνει στην ιεραρχία και να προσπαθεί να κάνει το σωστό.Σε συνέντευξη στο OUT o Harington παρατήρησε τη διαφορά στο χαρακτήρα του Τζον καθώς προχωρά η σεζόν. Με τη μεγάλη δύναμη έρχεται και μεγάλη ευθύνη, καθώς επίσης και περισσότερες γραμμές (σεναρίου)  για αποστήθιση. Ο ηθοποιός λέει ότι έχει πολύ καλές σκηνές αλλά ως Jon δεν μιλούσε πολύ. Ήσυχος χαρακτήρας που όμως φέτος άλλαξε γιατί πρέπει να γίνει «πολιτικός», κάτι που τον παραξενεύει. Είχε επίσης περισσότερες μέρες γυρισμάτων από όλους.


Για τους χαρακτήρες που έφυγαν ο Harington θλίβεται καθώς δένεται μαζί τους και ειδικά με τους ηθοποιούς στην Νυχτερινή Φρουρά λόγω της αδελφικής αγάπης.


Στην συνέντευξη αναφέρονται στην σεξουαλικότητα που κουβαλά το GoT, με τον Harington να συμπληρώνει «Δεν είναι μόνο γκέι και στρέιτ. Έχουμε bisexual χαρακτήρες το οποίο γίνεται σπάνια στην τηλεόραση. Μου αρέσει το γεγονός ότι έχουμε να κάνουμε με ένα ευρύ φάσμα της σεξουαλικότητας.» Όταν πρόκειται για τις ίσες ευκαιρίες γυμνού ωστόσο ο Harington έχει μια διαφορετική τακτική. Πολλοί από τους ηθοποιούς στην σειρά έχουν συμφωνήσει ότι θα πρέπει να υπάρχει περισσότερο αντρικό γυμνό για να ισορροπήσει όλες τις γυμνές γυναίκες αλλά ο Kit είναι ντροπαλός.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.