Ο Jonathan Pryce παραδέχεται ότι του είχε προταθεί και παλιότερα ρόλος στο Game of Thrones!

Στο νέο επεισόδιο του Game of Thrones γνωρίσαμε έναν νέο ηθοποιό, τον Jonathan Pryce στο ρόλο του Υψηλού Σπουργίτη.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη προσφορά που η παραγωγή πλησίασε τον Πράις και του πρότεινε να αναλάβει ένα ρόλο στη σειρά. Όπως ο ίδιος αποκαλύπτει σε μια νέα συνέντευξη στο BBC4, του είχε προσφερθεί ένας ρόλος στις πρώτες ημέρες, όταν η παραγωγή ήταν ακόμα μισή BBC και μισή HBO. Αν και ο ίδιος δεν λέει ποιος θα ήταν ο ρόλος που θα έπαιζε αν δεχόταν, παραδέχεται όμως ότι η αντιπάθειά του για το είδος της φαντασίας τον ανάγκασε να μην συμμετέχει. 

"Δεν μου αρέσουν τα ξίφη και η φαντασία. Είμαι από αυτούς που δεν έχει δει ποτέ το Star Wars και κάποια από τα Lord of the Rings... Στην πραγματικότητα είχα πει όχι αρχικά στη σειρά. Μόνο τα πολλά και παράξενα ονόματα που διάβασα στο σενάριο με έκαναν να σκεφτώ Ω, δεν είναι για μένα."


"Στην συνέχεια όμως αφού είδα τι είναι το Game of Thrones και συνειδητοποίησα ότι είναι κάτι πολύ παραπάνω από φαντασία άλλαξα γνώμη και ήθελα να συμμετέχω, ειδικά όταν θα μπορούσα να συγκρίνω τον χαρακτήρα μου με άλλους ρόλους του πραγματικού κόσμου. Ο χαρακτήρας που υποδύομαι έχει σημαντικό ρόλο αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα."

Ο Pryce συγκρίνει τον χαρακτήρα του στο σύγχρονο κόσμο με την θρησκευτική προσωπικότητα, του Πάπα Francis.

"Είναι άνθρωπος του λαού, ντυμένος με κουρέλια, ταΐζει τους φτωχούς και τους φροντίζει. Ωστόσο, ο ίδιος έχει τα ισχυρά μέσα για να αποδώσει δικαιοσύνη και αυτό θα φανεί στην συνέχεια."Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.