Η Keisha Castle-Hughes μιλάει για τον ρόλο της ως Obara Sand!

 Χθες, το βράδυ γνωρίσαμε τις κόρες του Oberyn Martell. 

 Obara, Nymeria και Tyene Sand θα εμφανιστούν στην 5η σεζόν και θα είναι μερικές από τις πιο κακές γυναίκες που έχει δει ποτέ η σειρά μέχρι τώρα. Αλλά, όπως λέει η Keisha Castle-Hughes σε μια νέα συνέντευξη στο Vanity Fair, αν και ο χαρακτήρας της Obara είναι "διψασμένος για αίμα Lannister" είναι συμπονετική.

"Η Obara, η μεγαλύτερη από τις Sand Snakes, είναι πολύ δυναμική."

"Είναι μια κόρη που λατρεύει τον πατέρα της, και ό, τι θέλει στη ζωή είναι να είναι ακριβώς σαν κι αυτόν και να τον κάνει υπερήφανο", η ηθοποιός λέει. "Αγαπάει πολύ τις αδελφές της και τις φροντίζει." 


Σε αντίθεση με τις αδελφές της, η Obara Sand φοράει πανοπλία Armadillo (η οποία βασίζεται από την πανοπλία του πατέρα της από το "The Mountain and The Viper" πέρυσι.). Η Keisha λέει ότι το κάνει επειδή θέλει να είναι πάντα έτοιμη για μάχη.

Παρά τους ισχυρισμούς για την σεξουαλικότητα, η Castle-Hughes είναι ευτυχής για ένα πράγμα, ότι ο  χαρακτήρα της δεν έχει γυμνές σκηνές και λέει παρακάτω:

"Θεέ μου, να σκεφτούμε πόσοι άνθρωποι παρακολουθούν την σειρά, όπως ο δάσκαλος μου ή οι γονείς των φίλων της κόρης μου, σίγουρα θα ήταν ενοχλητικό", παραδέχεται. "Είμαι τόσο χαρούμενη που η Obara δεν έχει σκηνές σεξ!"

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ρόλο της, δείτε την πλήρη συνέντευξη εδώ. 
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.