Η Maisie Williams μίλησε για το ταξίδι της Arya και ποιον 'χαρακτήρα έκπληξη' θα ήθελε να σκοτώσει!

Η Maisie Williams έδωσε συνέντευξη στο Entertainment Weekly και μίλησε για το ταξίδι της Arya φέτος, και αποκάλυψε ότι αυτό μπορεί να γίνει κατανοητό μόνο μετά την προβολή όλης της σεζόν.


"Νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που η ιστορία της Arya θα είναι πραγματικά ολοκληρωμένη μόνο όταν παρακολουθήσεις και τα 10 επεισόδια. Η ιστορία της είναι από τις πιο συναρπαστικές του τρέχοντος έτους. Παρόλα αυτά, είναι καλό να ακούμε ότι υπάρχουν πράγματα που θα αποκαλυφθούν μέχρι το τέλος της σεζόν."

Το Entertainment Weekly ζήτησε επίσης από την Williams να μας πει ποιον χαρακτήρα εκτός της λίστας θανάτου της Arya θα σκότωνε αν είχε την ευκαιρία, και η απάντησή της δεν ήταν ίσως αυτό που πολλοί άνθρωποι περίμεναν.

   "Την Red Woman
. Η Melisandre έχει υποτιμηθεί. Πήρε πολλή δύναμη πάνω της και τελικά, αυτή μπορεί να γίνει ένα πολύ επικίνδυνο άτομο. Βλέπουμε αδυναμίες στην Cersei, αλλά η Melisandre δεν φαίνεται να έχει επηρεαστεί από κάτι μέχρι στιγμής. Αντίθετα θα έλεγα ότι επηρεάζει τους άλλους με την συμπεριφορά της και έχει επικίνδυνα πράγματα στο μυαλό της."

Αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή, ιδίως αν λάβει κάποιος υπόψη ότι η Arya άφησε την Melisandre εκτός της λίστας θανάτου. Ας ελπίσουμε ότι η Melisandre είχε δίκιο όταν μίλησε με την Arya στην 3η σεζόν και προέβλεψε ότι οι δυο τους θα συναντηθούν και πάλι, γιατί αυτό είναι μια αναμέτρηση που θέλαμε να δουμε.
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.