Η Maisie Williams και ο παραγωγός του Game of Thrones Bryan Cogman μιλάνε για την Arya και το Braavos!

Μία από τις πιο αξιομνημόνευτες στιγμές στο επεισόδιο “High Sparrow,” συνέβη όταν η Arya Stark προσπάθησε και κατάφερε να αφήσει την αγαπημένη της Βελόνα σε μία προσπάθεια να δείξει στον μέντορά της, Jaqen H'ghar, πως ήταν έτοιμη να εγκαταλείψει την παλιά ζωή της και να γίνει μια απρόσωπη άνθρωπος.  

Η Arya έχει περάσει πολλά τα τελευταία χρόνια, αλλά αυτή είναι που πάντα ήθελε να έχει την ανεξαρτησία της, και διψούσε για εκδίκηση εναντίον των ανθρώπων που αποδεκάτισε την οικογένειά της. Σε μια νέα συνέντευξη με το Zap2It, η Maisie Williams μίλησε για την ιστορία της Αρια στην 5η σεζόν, και άφησε να εννοηθεί ότι ο χαρακτήρας της θα έχει πρόβλημα μέχρι να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες.

  "
Της έχουν μεταφέρει το βάρος της απώλειας της οικογένειάς της για τόσο πολύ καιρό, και σκέφτεται ότι πηγαίνοντας σε ένα νέο μέρος θα μπορούσε να την βοηθήσει πραγματικά. Συνειδητοποιεί όμως ότι είναι πολύ πιο δύσκολο τελικά... Νομίζω ότι επειδή έχει κάνει τόσο καλά στο παρελθόν η ίδια είναι πεπεισμένη ότι μπορεί να τα καταφέρει από μόνη της, όταν βρίσκεται αντιμέτωπη με μια πραγματική πρόκληση. Νομίζω ότι είναι αυτό που αντιμετωπίζει φέτος." Η Arya παρα τις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετώπισε, κατάφερε να επιβιώσει. Στην πραγματικότητα, είναι το ένστικτο που είχε και την βοήθησε μέχρι στιγμής σε όλη της την πορεία και λέει παρακάτω.

 
"Η φετινή σεζόν ήταν πραγματικά, πολύ μεγάλη για μένα, αλλά δεν ξέρω πώς το κοινό θα αντιδράσει, διότι είναι κάτι το διαφορετικό για την Arya. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρόκειται να της αρέσει, αλλά δεν είναι και ακριβώς όπως ήταν τα πράγματα πριν."


Ωστόσο οι φανς αντιδρούν στις αλλαγές στην ιστορία της Arya, έχουν όμως ήδη αντιδράσει θετικά για το Braavos. Μέσα σε διάστημα δύο επεισόδιων, η ομάδα παραγωγής έχει μετατρέψει την πόλη σε μια από τις πιο όμορφες τοποθεσίες στην σειρά. Το εσωτερικό που έγιναν τα γυρίσματα της Arya, εν τω μεταξύ, είναι γυρισμένo σε ένα πανέμορφο, ατμοσφαιρικό χώρο.


 Ο Παραγωγός και συγγραφέας Bryan Cogman φαίνεται ιδιαίτερα ενθουσιασμένος για να είναι τελικά στο Braavos. Είναι ένα απίστευτο πράγμα. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω », είπε. Είχαμε πολύ χαρά που μαζί με τους σχεδιαστές δημιουργήσαμε αυτό τον κόσμο και αυτή την πλοκή."
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.