Το νυφικό φόρεμα της Margaery

Η σχεδιάστρια Michele Clapton μιλά για το δεύτερο νυφικό φόρεμα της Margaery Tyrell.
Στο επεισόδιο High Sparrow όπου παντρεύεται τον Tommen στον τρίτο κατά σειρά γάμο της, η Margaery φαίνεται πιο απλή σε σχέση με το πώς την έχουμε συνηθίσει. Άλλωστε η σκηνή του γάμου είναι μικρή χωρίς τραπεζώματα ύστερα. Όμως… με ολοκληρωμένο κρεβάτι! 

photo credits: Helen Sloan
Η Margaery παρόλα αυτά επιλέγει ένα άκρως εντυπωσιακό νυφικό που δεν καταφέραμε να δούμε καλά. Η Michele Clapton δηλώνει πως πρόκειται για μια βασίλισσα. Ότι φοράει η Margaery θεωρείται κομμάτι του παιχνιδιού της, διαφορετικό από αυτό με τον γάμο της με τον Joffrey όπου είναι κατά πολύ πομπώδες. Το φόρεμα είναι γεμάτο μηνύματα και προσπαθεί να ενοχλήσει την Cersei. Το νέο στέμμα δηλώνει ότι η Margaery έφτασε! 

photo credits: Helen Sloan
Η σχεδιάστρια είπε : «Σε αυτό το νυφικό η  Margaery παίρνει ένα νέο βασιλικό ρόλο. Δεν θέλει να τρομάξει τον Tommen ή να εμφανιστεί ανυπόμονη τόσο νωρίς μετά τον θάνατο του Joffrey. Το να ήταν πολύ σέξι θα την εξέθετε σε σχολιασμούς».

photo credits: Helen Sloan
Η σχεδιάστρια επέλεξε το ύφασμα αλλά ήθελε να το ενισχύσει περαιτέρω, γι' αυτό ζήτησε από το τμήμα που κατασκευάζει τις πανοπλίες της σειράς να δημιουργήσει μια εσωτερική μεταλλική θωράκιση ώστε να καθίσει πάνω του το φόρεμα. 

photo credits: Helen Sloan
Η Margaery φόρεσε το ίδιο στέμμα με τον γάμο του Joffrey

Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.